Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

La darrera jornada va ser positiva tant pel Juvenil A com pel filial, ja que tots dos van guanyar. Ambdós conjunts han entrat en una bona dinàmica de resultats, el primer duu dues victòries consecutives, mentre que el segon tres, i volen continuar per aquest camí. Els homes entrenats per David Prats s’enfrontaran al FC Girona, el dissabte 21 d’octubre, a les 17:00h al Narcís Sala. Per altra banda el Sant Andreu Atlètic rebrà la visita del CD Montcada, el diumenge 22 d’octubre, a les 19:00h, que també es disputarà a l’estadi quadribarrat.

Juvenil A – FC Girona

Després d’haver-se fet esperar la primera victòria quadribarrada a la lliga, que va ser a la jornada número 7, els andreuencs ja n’encadenen dues de consecutives. Aquests triomfs han servit perquè l’equip agafi confiança i pugui encarar els complicats partits que venen, el primer enfront del FC Girona, un dels rivals forts de la categoria.

Els gironins arriben al matx com a líders del Grup III de Divisió d’Honor. De les 8 jornades disputades, han aconseguit la victòria en 6, han empatat un cop i només han estat derrotats una vegada, contra el FC Barcelona. Serà un duel d’altura pel Juvenil A, però els homes entrenats per David Prats arriben en el millor moment de la temporada. Els andreuencs han escalat fins a la desena posició, amb 10 punts al sac. A més els quadribarrats han d’aprofitar el factor Narcís Sala per dissabte, ja que continuen imbatuts com a locals, amb una victòria i tres empats.

Sant Andreu Atlètic – CD Montcada

El filial quadribarrat ha agafat la velocitat de creuer i suma tres victòries consecutives. El conjunt entrenat per Gerard Lucas està en un moment dolç, que li ha permès instal·lar-se a la part alta de la classificació. Els andreuencs són quarts, a dos punts del líder, el CE Escola Futbol Mataró. Per mantenir-se en aquesta zona de privilegi hauran de vèncer aquest cap de setmana el CD Montcada.

Els montcadencs són els novens classificats, amb tres punts menys que el Sant Andreu Atlètic. La curiositat és que no han guanyat cap partit com a local, però quan es desplacen, la cosa canvia i han obtingut tres victòries en els tres duels disputats com a visitants. Per tant són un rival perillós, que visita diumenge el Narcís Sala. El filial quadribarrat s’ha de fer fort a casa i assolir els tres punts d’aquesta jornada per assaltar les primeres places de la lliga.

Fotografia: Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS