Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic estan en el millor moment de la temporada. Tots dos han encadenat una ratxa de diverses victòries consecutives, tres i quatre respectivament. Amb aquesta bona dinàmica afronten una nova jornada. El filial quadribarrat s’enfrontarà el dissabte 28 d’octubre al camp del CE Llavaneres a les 18:00h. Per altra banda, el conjunt entrenat per David Prats es desplaçarà a l’estadi del RCD Espanyol diumenge 29 d’octubre i el duel començarà a les 12:00h.

RCD Espanyol – Juvenil A

Els quadribarrats han encadenat tres victòries consecutives. La darrera va ser contra el FC Girona, que arribava com a líder del Grup III de Divisió d’Honor Juvenil. Sens dubte aquest triomf va elevar molt la moral dels homes entrenats per David Prats. Amb aquesta confiança els andreuencs s’enfrontaran el diumenge 29 d’octubre al RCD Espanyol a la ciutat esportiva Dani Jarque (12:00h).

Els blanc-i-blaus són un dels rivals forts de la categoria, tot i que actualment ocupen la cinquena posició a la classificació. A més, l’Espanyol travessa un mal moment, ja que només han sumat 1 punt dels últims 6 possibles, amb un empat en la darrera jornada, contra el FC Barcelona, i una derrota, enfront del FC Girona. Pel que fa al Juvenil A, en els quatre partits que ha disputat com a visitant, ha guanyat un, ha empatat un i n’ha perdut dos. Si els quadribarrats aconsegueixen la victòria, mantindrien la bona dinàmica i s’instal·larien a la part mitjana-alta de la classificació.

CE Llavaneres – Sant Andreu Atlètic

El filial quadribarrat ha posat la cinquena marxa i no té la intenció d’aturar-se. Ha encadenat quatre victòries consecutives i és el tercer classificat del Grup II de la Segona Catalana, a dos punts del líder, el CE Escola Futbol Mataró. Sens dubte el nivell del Sant Andreu Atlètic està sorprenent de forma molt positiva. Per intentar mantenir la ratxa de triomfs els andreuencs es desplaçaran el dissabte 28 d’octubre al camp del CE Llavaneres (18:00h).

El rival dels quadribarrats ocupa actualment la quinzena posició a la classificació. El Llavaneres arriba al duel en una dolenta dinàmica de resultats. Només ha sumat dos punts dels últims dotze. En les darreres dues jornades ha caigut derrotat. Per tant serà un contrincant ferit, que necessitar guanyar, i que no posarà les coses gens fàcils al Sant Andreu Atlètic.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS