Prèvia: Sant Andreu – AEM ‘B’

El Sant Andreu rep aquest diumenge (16:30h) l’AEM ‘B’ al Narcís Sala. L’equip de Jordi Pérez vol tornar a guanyar després de les dues derrotes consecutives que ha encaixat. Les andreuenques són setenes, però només a tres punts del segon classificat i a quatre del primer.

Dues derrotes han frenar el bon inici de temporada que havia fet el Sant Andreu. Les quadribarrades s’enfronten a l’AEM ‘B’, un equip de la zona baixa que només ha aconseguit guanyar un partit en les sis primeres jornades. L’equip de Jordi Pérez necessita un triomf per trencar aquesta ratxa i mirar amunt.

Les lleidatanes són tretzenes i només han anotat sis gols, mentre que n’han encaixat nou. No obstant això, cal ser prudents perquè fa dues setmanes el Pontenc, últim classificat, ja va sorprendre les andreuenques al Narcís Sala.

UE SANT ANDREU – SE AEM ‘B’

Competició: Jornada 7 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 29 d’octubre, a les 16:30h
Estadi: Narcís Sala

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018