Prèvia: Sant Andreu – Pontenc CE

El Sant Andreu rep aquest diumenge el CE Pontenc al Narcís Sala a les vuit del vespre. Malgrat l’empat de dijous en el partit ajornat contra el Sant Pere Pescador, l’equip de Jordi Pérez té l’oportunitat d’acabar la jornada com a líder de Preferent en cas de victòria.

Un nou triomf de les quadribarrades certificaria un bon començament de lliga i fins i tot podria valdre el lideratge si L’Estartit punxa en el seu partit. De fet, una victòria àmplia del Sant Andreu també podria servir per acabar la cinquena jornada del campionat en el primer lloc. Fins ara, les andreuenques han aconseguit tres victòries i un empat.

El rival serà el Pontenc CE, un equip que travessa dificultats en un mal inici de temporada amb quatre derrotes consecutives. Les gironines, a més, han encaixat quinze gols en aquestes quatre jornades. Malgrat semblar un rival assequible, cal tenir en compte que han anotat sis gols, i per tant caldrà suar per aconseguir la victòria.

UE SANT ANDREU – PONTENC CE

Competició: Jornada 5 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 15 d’octubre, a les 20:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Carla Borràs Polo (del. Barcelona), Nick Jean Pierre Quintero Mosquera (Barcelona) i Àlex Pagés Pérez (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS