Primera derrota del Femení (1-2)

Ha tardat a arribar, exactament fins a la jornada 5, però el Femení ha tastat per primer cop el sabor de la derrota. Les andreuenques han perdut per 1-2 contra el Club Esportiu Pontenc. Les rivals s’han posat 0-2 en el marcador. El gol quadribarrat d’Anna Molet (83′) ha retallat distàncies, però no ha estat suficient per, com a mínim, aconseguir l’empat. El Sant Andreu baixa fins a la sisena posició de la classificació, però continua a tan sols 1 punt del líder, el FC Sant Pere Pescador.

El Sant Andreu va començar de forma excel·lent la lliga amb tres victòries en els tres duels disputats. Però en l’anterior jornada es van cedir els primers punts, a causa de l’empat enfront del FC Sant Pere Pescador (2-2), i en l’últim matx ha arribat la primera derrota. El partit ha començat molt igualat entre ambdós equips i s’ha arribat amb el 0-o inicial al descans.

A la represa el Club Esportiu Pontenc, en una de les primeres aproximacions, ha aconseguit avançar-se en el marcador mitjançant Connye Elizabet (52′). Un gol que ha estat un cop dur per les andreuenques, que han intentat reaccionar, però sense encert. Les visitants, de nou, han aprofitat una altra ocasió per marcar la segona diana, a càrrec d’Andrea Agudo (78′). Anna Molet ha fet la diana andreuenca (83′), que retallava distàncies i ha donat esperances al Femení de poder empatar. Molet s’ha destapat com la “pitxitxi” de l’equip i ja suma 7 gols en 5 encontres. La insistència del Sant Andreu no ha tingut premi i no s’ha mogut més el resultat. D’aquesta manera ha arribat la primera derrota quadribarrada en el que s’ha disputat de lliga. El Femení és sisè, a 1 punt del líder, el FC Sant Pere Pescador.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu (1): Laura Recio, Ester Ramos, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Cristina Jiménez, Claudia Valentín, Carmen Yera, Adriana Quer i Judith Sáez. Com a suplents han jugat Laia Garcia, Amanda Manjon i Anna Molet.

Club Esportiu Pontenc (2): Roberta Archibald, Aida Vargas, Marina Peya, Carolina Figueras, Ester Puigdevall, Carla Plenacosta, Cristina Sánchez, Andrea Agudo, Marta Enrich, Connye Elizabet i Noemi Pino. Com a suplent han jugat Laura Roura, Julia Xirgo, Ruth Domenechbeneyto i Claudia Ruiz.

Gols: 0-1 Connye Elizabet (52′), 0-2 Andrea Agudo (78′), 1-2 Anna Molet (83′).

Àrbitre: Carla Borràs Polo (del. Barcelona) ha amonestat Carmen Yera (38′), Antoni Pajuelo (67′) per les locals i Aida Vargas (85′), Andrea Agudo (89′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 5 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

Fotografia: Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS