Qüestió de detalls (1-2)

El Sant Andreu ha perdut contra el Vilafranca al Narcís Sala en un partit farcit de jugades polèmiques. Els visitants s’han avançat amb dos gols en pocs minuts, però Óscar Muñoz ha retallat la diferència abans del descans. Els andreuencs han reclamat diversos penals, en especial unes mans clares a l’últim minut.

La mala fortuna i un arbitratge discutible han impedit que el Sant Andreu sumés punts contra el Vilafranca. Una bona sortida ha donat empenta als visitants, amb un Oribe omnipresent que ha provat Segovia només començar (1’). Amb l’empat incial ha arribat la primera jugada polèmica, un xut de Juanan que ha tocat a la d’un defensa i que l’àrbitre ha considerat que no era suficient per xiular penal (7’).

Óscar Muñoz, de cap, no ha encertat a la sortida del córner (8’). Qui sí que ha fet diana, amb molta fortuna, ha estat Oribe: xut des de trenta-cinc metres, la pilota ha superat Segovia per alt, ha picat al travesser i ha tornat a rebotar a l’esquena de porter andreuenc per acabar dins (10’).

Óscar ha retallat la diferència amb el seu segon gol d’andreuenc.

El Vilafranca s’ha trobat amb un segon gol a la sortida d’un córner que ha posat el partit molt coll amunt per l’equip de Mikel Azparren. Fontanils s’ha elevat i ha rematat al primer pal (18’). A partir d’aquí, els penedesencs han reculat i el Sant Andreu ha començat a atacar amb insistència per mirar d’empatar l’encontre.

Ton Alcover, des de la línia de fons, gairebé anota de falta directa (26’). La passada llarga a Óscar ha funcionat quan Carroza ha connectat bé amb el ‘9’ quadribarrat, que ha estat més murri que la defensa i el porter visitant per anotar l’u a dos (34’). Abans del descans, Juanan ho ha intentat amb dos xuts que han sortit alts, Alberto ha estat objecte d’un possible penal no xiulati l’assistent ha assenyalat fora de joc en una jugada en què Óscar Muñoz havia acabat marcant.

A la represa, el Vilafranca ha continuat amb el seu pla defensiu i el Sant Andreu ha continuat empenyent. Ton Alcover ha tingut l’empat a les seves botes i només la creueta ha privat que un gran xut de falta perforés la porteria (54’). Malgrat el domini, els andreuencs no han generat més ocasions de gol fins la recta final, quan a Elhadji se li ha escapat per mil·límetres un xut creuat (82’).

Juanan ha provat de marcar en diverses ocasions.

Novament Elhadji ha rematat un córner massa alt (90’), i sobre la botzina ell mateix ha pentinat una falta centrada a l’àrea que ha topat amb la mà alçada d’un defensor del Vilafranca. L’àrbitre ha ignorat la mà i no ha xiulat el penal, decretant segons després el final de l’encontre.

Així doncs, el Sant Andreu ha trencat la seva ratxa de quatre jornades sense perdre i ha tornat a encaixar gols i una derrota a casa. Diumenge vinent, partit a domicili contra el Vilassar de Mar. Toca aixecar-se.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López, Guerrero (Elhadji. 60’), Alonso (Planas, 76’), Alcover, Alberto (Luismi, 76’), Juanan i Óscar Muñoz.

FC Vilafranca (2): Alcaraz, Peque, Sergi Pérez, Fonta, Oribe (Josep Díez, 25’), Abel, Pla, Ton (Sarda, 69’), Via, Vives i Acedo (Óscar, 55’)

Gols: 0-1 Oribe (10’), 0-2 Fontanils (18’), 1-2 Óscar Muñoz (35’).

Àrbitre: Sr. Mancera Antón (del. Barcelona), ha amonestat Segovia (18’), Alberto (37’), Óscar Muñoz (71’) i Llamas (90′) pels locals i Oribe (25’), Peque (25’), Acedo (39’), Via (67’), Sarda (86’) i Josep Díez (89’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 10 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Narcís Sala. S’ha guardat un minut de silenci en memòria del sogre d’Óscar Muñoz, Josep Picó, i l’ex-andreuenc Antonio Carnicero.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 3-1 Cerdanyola del Vallès FC
CF Pobla de Mafumet 5-0 CF Gavà
UA Horta 1-4 Palamós CF
EC Granollers 0-1 UE Vilassar de Mar
RCD Espanyol ‘B’ 2-2 Terrassa FC
FC Santboià 0-0 AE Prat
UE Figueres 0-3 CE L’Hospitalet
FC Santfeliuenc 0-1 CE Europa
CF Reus Deportiu ‘B’ 2-0 UE Castelldefels

CLASSIFICACIÓ (J10)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS