Victòria del filial, empat del Juvenil A

El Sant Andreu Atlètic ha agafat ha posat la cinquena marxa i ha guanyat 4-2 al CF Unificación Llefià, amb els gols de Badre (19′), Sergio Franco (24′), Daniel Aznar (74′) i Marc Cervera (86′). En canvi, el Juvenil A ha tornat a empatar, en aquest cas 1-1 al camp de la UD Unficación Bellvitge, i continua sense vèncer.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (4-2)

Gerard Lucas i els seus homes s’estan adaptant bé a la nova categoria i sumen la segona victòria consecutiva. El filial ha vençut 4-2 al CF Unificación Llefià en un gran partit dels quadribarrats, que han hagut de suar de valent per obtenir els tres punts. Els andreuencs s’han avançat en el marcador ràpidament amb la diana de Badre (19′). Poc després, amb la rauxa local, el Sant Andreu Atlètic ha fet el segon gol mitjançant Sergio Franco (24′). Però abans d’arribar al descans els visitants han retallat distàncies a càrrec d’Israel Medina (31′).

Només començar la segona meitat la Unificación Bellvitge ha igualat el partit amb el gol d’Eric Diez (49′). Un cop dur pel filial, que havia sortit endormiscat a la represa. Els quadribarrats s’han refet i han pres el domini del duel. Daniel Aznar ha estat capaç de batre el porter visitant (74′) i ha posat el 3-2 en el marcador. El gol de la sentència quadribarrada ha arribat mitjançant Marc Cervera (86′), que amb la seva diana ha assegurat que els 3 punts es quedessin al Narcís Sala. Amb aquest nou triomf l’equip entrenat per Gerard Lucas suma la segona victòria consecutiva i s’acomoda a les posicions capdavanteres de la classificació.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu Atlètic (4): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Ismael Sánchez, Marc Cervera, Sergio Franco, Èric Ruiz, Marc Montejo (Daniel Pérez, 75′), Borja Ogayar (Daniel Aznar, 14′), Badre Dahbi (Mohamodu Keita, 62′), David Llobet (Adrià, 87′) i Gabriel Adarve (Marc, 62′).

UD Unificación Llefià (2): Francesc Casulleras, Francisco Roldan, Antonio Parra, Alexis Montedre, Marcelo Saliou, Alex Saumell (Joel Navas, 76′), Ruben Abad (Pol Pérez, 87′), Israel Medina (Daniel Nadal, 89′), Genis Merchan (Carles Mones, 87′), Eric, Diez i Antoni Casulleras.

Gols: 1-0 Badre (19′), 2-0 Sergio Franco (24′), 2-1 Israel Medina (31′), 2-2 Eric Diez (49′), 3-2 Daniel Aznar (74′), 4-2 Marc Cervera (86′).

Àrbitre: Sr. Efrem Méndez (del. Barcelona) ha amonestat Badre (16′), Adrià Escribano (30′), Sergio Franco (32′), Gabriel Adarve (47′), Sergi Lobo (59′), Eric Ruiz (64′), David Llobet (76′), Daniel Perez (84′) pels locals i Francesc Casulleras (17′), Antonio Parra (18′), Pedro Trullas (40′), Francisco Roldan (59′), Francisco Mateos (80′), Genis Merchan (83′), Alexis Monterde (85′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 6 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Narcís Sala.

Empat del Juvenil A (1-1)

La victòria es continua resistint per al conjunt entrenat per David Prats. Tot i el bon joc, i fins i tot, marcadors a favor, no han pogut endur-se els tres punts en cap partit. El duel contra la UD Unificación Bellvitge va tornar a ser l’exemple de la malastrugança andreuenca. El Juvenil A, des del primer instant, va ser el dominador de l’encontre. Jairo va avançar els quadribarrats amb una gran diana de falta directa (23′).

En la segona meitat els andreuencs també van ser els clars dominadors i amb bones oportunitats per fer el segon gol, però alguns cops el porter rival, i d’altres la fusta, que va repel·lir fins en dues ocasions els xuts de Cencillo, van impedir-ho. Quan el duel estava a punt d’acabar, es va repetir el guió de les darreres jornades i la Unificación Bellvitge va igualar el matx amb una diana de Victor (90′), que va ser l’única aproximació clara dels locals en tot l’encontre. El Juvenil A, tot i el bon joc i les ocasions, finalment va tornar a empatar. Els hi està faltant aquest punt de bona sort per acabar imposant-se i inaugurar l’apartat de les victòries a la lliga.

FITXA TÈCNICA

UD Unificación Bellvitge (1): Pau, Ruano, Porqueras, Vilchez, Tinoco, Tasias (Lluis, 80′), Fili (Víctor, 56′), Pi, Ilay, Pedrol (Ceprian, 82′) i Marc.

Juvenil A (1): Edu, Sergi Martínez, Aleix Molina, Aleix Sanchez, Wanderson, Marc Viver (Guillem, 69′), Jairo (Picon, 65′), Montoya, Franco, Montero (Ferrer, 82′) i Ferran (Cencilo, 86′).

Gols: 0-1 Jairo (23′), 1-1 Víctor (90′).

Àrbitre: Sr. Pau Garcia Fuster. Va amonestar Porqueras, Pi pels locals i Edu, Montoya, Montero, Ferrer, Guillem pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 6 del Grup III de Divisió d’Honor disputat a la Feixa Llarga.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS