Victòria del filial, empat del Juvenil A

El Sant Andreu Atlètic s’ha imposat per 0-2 al CF Sant Andreu de la Barca, amb els gols quadribarrats de Sergio Franco (52′) i Gabriel Adarve (84′). Per altra banda, el Juvenil A ha empatat 2-2 contra el Real Zaragoza, tot i que els andreuencs tenien un avantatge de 2-0 en el marcador. 

Triomf del Sant Andreu Atlètic (0-2)

El filial s’ha retrobat amb la victòria després d’una derrota i d’un empat en les dues últimes jornades. Els homes de Gerard Lucas s’han imposat per 0-2 en el desplaçament al camp del Sant Andreu de la Barca, que arribava al matx havent perdut tots els duels i sent el cuer de la classificació. A pesar que el resultat pugui mostrar que ha estat un triomf senzill, el partit ha estat disputat. En la primera part no hi ha hagut moviments en el marcador i s’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

A la represa el Sant Andreu Atlètic sabia que havia d’anar per feina per encarar un partit, que estava sent difícil d’obrir la llauna. Els quadribarrats, mitjançant Sergio Franco, han aconseguit marcar el primer gol (52′) en els primers compassos de la segona meitat. Els andreuencs han buscat la segona diana, però els locals es defensaven. El Sant Andreu de la Barca, al tram final del duel, ha intensificat el seu joc atacant per aconseguir l’empat. El filial ho ha aprofitat per fer el segon gol, i assegurar la victòria. Gabriel Adarve n’ha estat l’encarregat. Al final, triomf quadribarrat, que torna a guanyar, després de dues jornades sense fer-ho, i signifiquen els primers tres punts aconseguits a domicili.

FITXA TÈCNICA

CF Sant Andreu de la Barca (0): Aleix Ceballos, Cristian Moreno, Raid Essaadi, José Miguel Albesa, Xavier Rubio (Manel Torralba. 85′), Carlos Heras (Víctor Periañez, 69′), Francisco Baena, Daniel Pueyo, Edgar Vila, Daniel Albesa (Carlos Pérez, 72′) i Gonzalo de Melo.

Sant Andreu Atlètic (2): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Ismael Sánchez (gabriel Adarve, 74′), Sergio Franco, Èric Ruiz, Antonio Valverde (Daniel Martínez, 61′), Borja Ogayar, Badre Dahbi, David Llobet (Javier Purroy, 85′, que va ser substituit per Xavier Fores, 87′), Daniel Pérez i Marc Cervera (Marc, 61′).

Gols: 0-1 Sergio Franco (52′), 0-2 Gabriel Adarve (84′).

 Àrbitre: Sr. Pablo Horacio Llanos (del. Barcelona) va amonestar Cristian Moreno (31′), Francisco Baena (42′), Raid Esaadi (56′ i 70′) pels locals i Marc Cervera (51′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 5 de la Segona Catalana (Grup II), disputat a Can Salvi.

Empat del Juvenil A (2-2)

L’equip entrenat per David Prats continua sense guanyar. De fet, tots els partits disputats al Narcís Sala han quedat en empat. El bon joc dels andreuencs no s’està transformant en victòries. El partit contra el Real Zaragoza ha estat un altre exemple d’aquesta dinàmica. Els quadribarrats han realitzat una gran primera part. Es van avançar en el marcador amb un gol de penal de Ferran Jutglà (6′), que els anteriors partits els havia disputat amb el primer equip. Abans del descans, el Sant Andreu ha tornat a marcar, amb un gol en pròpia meta dels visitants en un córner (45′).

La segona meitat ha sigut molt diferent de la primera. En el primer temps els andreuencs han realitzat un molt bon joc. Però a la represa el Zaragoza ha insistit en la recerca de l’empat i els jugadors de David Prats s’han dedicat a defendre l’avantatge. Els aragonesos han retallat distàncies amb un gol de penal transformat per Baselga (59′). El porter quadribarrat, Sasot, ha aparegut en diverses ocasions, amb grans intervencions, per impedir la segona diana visitant. Però no ha pogut fer res per evitar l’empat del Zaragoza en un córner (75′). El Sant Andreu ha reclamat un penal clar a favor (79′), que l’àrbitre, Vicente Alexandre, no ha xiulat. En l’última jugada del partit, el col·legiat ha tornat a indicar una pena màxima a favor dels aragonesos, però aquest cop Sasot ha aturat el llançament amb una gran aturada. Al final, empat 2-2, després de desaprofitar un avantatge quadribarrada de 2-0 i en l’últim instant poder perdre el duel.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu (2): Sasot, Sergi, Alcoba, Aleix, Molina, Montoya (Muniesa, 64′), Jairo, Wander, Franco, Montero (Viver, 62′) i Jutglà.

Real Zaragoza (2): Azon, David, Escuin, Castilllo, Subias (Javi, 82′), Carrasco (Pepo, 77′), Baselga, Alvaro, Tresaco, Marc, Soro.

Gols: 1-0 Jutglà (6′), 2-0 en pròpia Zaragoza (45′),  2-1 Baselga (59′), 2-2 (75′).

Àrbitre: Sr. Vicente Alexandre Muñoz Baquero. Va amonestar Montoya (14′) pels locals i Jairo (54′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 5 del Grup III de Divisió d’Honor disputat al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS