Victòria del Sant Andreu Atlètic, empat del Juvenil A

Victòria del Sant Andreu Atlètic

No hi ha qui pari al filial quadribarrat. Cinquena victòria consecutiva pel conjunt entrenat per Gerard Lucas. La darrera al camp del CE Llavaneres. El partit s’ha posat coll amunt pels andreuencs quan Martí Berrocal ha marcat pels locals (12′). El Sant Andreu Atlètic ha reaccionat ràpidament i Daniel Aznar ha igualat el matx (17′). Els visitants han dominat la primera part, però s’ha arribat al descans amb l’empat 1-1.

A la represa han estat els andreuencs qui han assestat el primer cop. En una jugada ofensiva, el defensor local, Juan Óscar Castillo, s’ha fet un gol en pròpia porta (54′). El Llavaneres ha avançat línies, i després d’insistir, ha acabat igualant el matx amb el gol d’Oriol Mora (74′). Un cop dur pel Sant Andreu Atlètic, que ha vist com s’ha complicat el partit. Però els homes de Gerard Lucas, de nou, han reaccionat molt ràpidament al gol local, i Gabriel Adarve ha fet el 2-3 (76′), tan sols dos minuts més tard. El conjunt entrenat per Àngel Alcolea ha hagut de tornar a bolcar-se a l’atac per aconseguir l’empat. Això ha fet que la defensa local deixés molts espais, i al contracop el filial quadribarrat ha sentenciat el duel amb la diana de Daniel Aznar (89′). Al final nova victòria (2-4) que serveix els andreuencs per mantenir-se com a tercer classificat, però empatat a punts amb el primer i segon, el CE Escola de Futbol Mataró i el CE Europa B respectivament.

FITXA TÈCNICA

CE Llavaneres (2): Iván Reina, Juan Óscar Castillo, Andreu Casals, Guillem Creus, Ivan Castillo, Ramiro Valerio, Oscar Bas, Oriol Mora, Carlos Garrido, Valenti Martinez (Andreu Fort, 67′) i Martí Berrocal.

Sant Andreu Atlètic (4): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Marc Garcia (Javier Purroy, 67′), Xavier Fores, Johan Otin (Ismael Sanchez, 58′), Eric Ruiz, Badre Dahbi (Daniel Perez, 81′), Gabriel Adarve, Daniel Aznar, David Llobet (Antonio Valverde, 79′) i Marc Montejo (Adrià, 81′).

Gols: 1-0 MArtí Berrocal (12′), 1-1 Daniel Aznar (17′), 1-2 Juan Óscar Castillo en pròpia porta (54′), 2-2 Oriol Mora (74′), 2-3 Gabriel Adarve (76′), 2-4 Daniel Aznar (89′).

Àrbitre: Albert Garcia Bernabeu. Ha amonestat Ramiro Valerio (44′), Andreu Casals (49′), Angel Alcolea (68′), Carlos Garrido (68′), Juan Óscar Castillo (77′) pels locals i Daniel Aznar (87′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Camp d’Esports Sant Andreu Llavaneres.

Empat del Juvenil A

El conjunt entrenat per David Prats travessa un bon moment. Després d’encadenar tres victòries consecutives ha aconseguit un meritori empat al camp del RCD Espanyol, un dels equips potents de la Divisió d’Honor Juvenil. El partit ha començat elèctric i el Sant Andreu ha estat el primer a avisar amb un tir de Franco que ha impactat en el travesser. Cap dels dos equips ha aconseguit tenir el domini sobre l’altre. En una altra jugada ofensiva quadribarrada, Ferran ha fet una internada per banda i ha assistit Puerto, que ha fet gol rematant la centrada dins l’àrea petita (36′). S’ha arribat al descans amb el 0-1 en el marcador.

A la segona part els blanc-i-blaus han pres la iniciativa del joc i han començat a rondejar amb perill l’àrea andreuenca. Després de la insistència local, amb una ocasió treta per la defensa del Sant Andreu sobre la línia de gol i amb Sasot fent un parell de bones intervencions, ha arribat el gol local. Una diana amb mala sort pel conjunt de David Prats, ja que ha estat en pròpia porta d’Espígol (78′). En els darrers instants de partit ambdós equips han tingut oportunitats per marcar, però el resultat ja no s’ha mogut més. Al final, un empat 1-1, que deixa un bon regust de boca pels quadribarrats, que són el primer equip que ha sumat un punt a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El Juvenil A continua amb la progressió ascendent i ja és setè a la classificació, amb 14 punts en 10 partits.

FITXA TÈCNICA

RCD Espanyol (1): Yaroslan, Reina, Corominas (Mateo, 66′), Manrique (Izan, 45′), Fornes, Gila, Salvans, Coll (Saúl, 78′), Brugué, Garcia (Javi Gutiérrez, 58′) i Gil.

Juvenil A (1): Sasot, Espígol (Aleix, 87′), Sergi Martínez, Wanderson, Alcoba, Escarrabill, Ferran Jutglà, Viver (Naya, 78′), Franco, Montero (Adrian, 66′) i Puerto (Jairo, 73′).

Gols: 0-1 Puerto (35′), 1-1 Espígol en pròpia porta (78′).

Àrbitre: Sr. Carlos Rodríguez Enrique. Ha amonestat Gila (79′), Brugué (90′) pels locals i Viver (12′), Montero (44′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 10 de Divisió d’Honor Juvenil disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Fotografia; Daniel Aznar

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS