Victòria treballada del Sant Andreu (0-2)

El Sant Andreu ha aconseguit una victòria treballada a Vilassar de Mar. Després d’un primer temps igualat, un gol de Llamas ha desencallat el partit i Alfred Planas ha sentenciat pocs minuts després. Els d’Azparren enllacen la quarta victòria consecutiva a domicili.

El plantejament defensiu i la pressió alta del Vilassar de Mar ha incomodat el Sant Andreu durant els primers quaranta-cinc minuts. L’equip de Mikel Azparren ha tingut també bons moments en què ha vorejat el gol, però sense trobar porteria. Una centrada-xut de David López ha estat a punt de sorprendre Imanol, i una volea de Dani Guerrero s’ha escapat per poc (16’).

Les imprecisions i les interrupcions en el joc han tallat la progressió dels andreuencs, que malgrat tot han tingut uns bons minuts finals. Pels locals, només un xut llunyà de Dani (42’) i una falta desviada han inquietat la porteria de Segovia.

Tocava remar a la segona part. Víctor Alonso ha rematat massa alt una centrada rasa de Llamas a la frontal (53’). El Sant Andreu insistia i ha trobat el premi: Llamas ha arribat per la dreta i la seva centrada s’ha enverinat i ha superat Imanol per alt (59’).

El gol ha alliberat els quadribarrats i l’entrada d’Alfred Planas ha revolucionat novament el partit. Víctor ha rematat fora una bona centrada seva (66’) i ell mateix ha rematat la victòria definint davant Imanol després d’una assistència d’Alberto Garcia. Elhadji ha tingut també tres bones ocasions a la recta final, però dues intervencions d’Imanol i una rematada alta han impedit el tercer gol.

Així doncs, el Sant Andreu ha sumat la quarta victòria consecutiva a domicili. Ara cal revertir la dinàmica al Narcís Sala contra el pròxim rival, el Cerdanyola del Vallès (dissabte a les 20:00h).

FITXA TÈCNICA

UE Vilassar de Mar (0): Imanol, Aitor, Oumar, Pep, Iván, Dani, Rovira, Nando (Viale, 68’), Joel Martínez (Joel Riera, 81’), Pitu i Soufiane (David Jiménez, 66’).

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera, David López (Alfred Planas, 60’), Guerrero, Alonso, Alcover, Juanan, Alberto (Luismi, 79’) i Óscar Muñoz (Elhadji, 71’).

Gols: 0-1 Llamas (59’), 0-2 Alfred Planas (74’).

Àrbitre: Sr. Ollé Lladó (del. Tarragona), ha amonestat Rovira (36’) pels locals i David López (32’) i Ton Alcover (80’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Municipal Xevi Ramon.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

CE L’Hospitalet 1-0 FC Santboià
AE Prat 1-1 FC Santfeliuenc
CE Europa 0-1 CF Pobla de Mafumet
CF Gavà 2-3 RCD Espanyol ‘B’
Cerdanyola del Vallès FC 0-1 EC Granollers
FC Vilafranca 2-1 UA Horta
UE Castelldefels 4-1 Palamós CF
CF Reus Deportiu ‘B’ 0-3 UE Figueres
Terrassa FC 1-1 FC Ascó

CLASSIFICACIÓ (J11)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS