Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Per segona setmana consecutiva ambdós conjunts han guanyat els seus respectius partits. El Juvenil A s’ha imposat per 2-1 al FC Girona, que arribava com a líder al duel, i els quadribarrats encadenen el tercer triomf consecutiu. Per altra banda el Sant Andreu Atlètic ha vençut 3-2 al CD Montcada i suma la quarta victòria seguida. Tots dos equips estan travessant ara mateix el millor moment de la temporada.

Victòria del Juvenil A (2-1)

El conjunt entrenat per David Prats travessa un bon moment. L’exemple és que ha vençut per 2-1 al Narcís Sala al FC Girona, que arribava com a líder. El partit ha començat de manera favorable als andreuencs quan Teo s’ha marcat en pròpia porta (20′). El Juvenil ha estat el dominador de la primera meitat, tot i que el marcador no s’ha mogut més en aquest període.

A la represa el Girona ha avançat línies, cosa que ha permès el Sant Andreu disposar de diversos contracops. En un d’ells, Ferran ha assistit Franco, que dins l’àrea, ha rematat a gol (62′). Els visitants han retallat distàncies transformant un penal mitjançant Pedro (75′). En els últims 15 minuts els gironins s’han bolcat a l’atac, però el Juvenil ha sabut resistir les escomeses i ha defensat el resultat amb ungles i dents. Al final victòria quadribarrada per 2-1, que significa el tercer triomf consecutiu i que els fa pujar fins a la vuitena posició de la classificació.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu (2): Sasot, Espigol, Ferrer (Molina, 80′), Wander, Alcoba, Guillem (Viver, 67′), Ferran, Montoya (Puerto, 85′), Franco, Montero i Picon (Sergi, 72′).

FC Girona (1): Collet, Prado, Eric, Teo, Pol, Cobos, Pedro, Jofre (Homet, 56′), Pachon, Alejandro (Juli, 70′) i Rodrigo (Valery, 46′).

Gols: 1-0 Teo en pròpia porta (20′), 2-0 Franco (62′), 2-1 Pedro transformant un penal (75′)

Àrbitre: Josel Subirats Matamoros. Ha amonestat Sasot pels locals.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 9 de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (3-2)

El filial ha agafat la velocitat de creuer i ja suma la quarta victòria consecutiva. El Narcís Sala s’està convertint en un fortí andreuenc i la darrera víctima ha estat el CD Montcada, un rival incòmode i que ha lluitat fins al final. Els quadribarrats s’han avançat ràpidament en el marcador mitjançant la diana de Badre (16′). Els visitants, però, poc després han igualat el matx a càrrec de Gerard Grau (20′). La primera part ha transcorregut igualada, però els homes entrenats per Gerard Lucas han aconseguit arribar al descans guanyant, amb el gol de Daniel Aznar (41′). Aquest fet ha estat un cop psicològic pels montcadencs, que després d’un emparellat primer temps han arribat a la mitja part perdent.

La segona meitat ha començat amb la mateixa dinàmica del primer temps, sense un dominador clar. Tot i això, el Sant Andreu Atlètic ha tornat a mostrar la seva efectivitat cara la porteria rival i Daniel Aznar ha tornat a marcar (65′). 3-1 en el marcador. El CD Montcada no s’ha rendit i ha avançat línies a la recerca del gol. Aquest ha arribat a càrrec de Gerard Grau (68′) en una ràpida reacció. Els darrers 20 minuts han estat de patiment quadribarrat, però el conjunt de Gerard Lucas ha aconseguit que el resultat no es mogués i mantenir que els tres punts es quedessin al Narcís Sala. El filial ja suma un nou triomf que el col·loca tercer a la classificació, amb 17 punts, tan sols a dos del líder, el CE Escola Futbol Mataró.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu Atlètic (3): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Sergio Franco, Xavier Fores, Ismael Sanchez (Marc, 87′), Eric Ruiz, Badre Dahbi, Daniel Perez (Mohamodu Keita, 60′), Daniel Aznar (Johan, 87′), David Llobet (Adrià, 65′) i Marc Montejo (Antonio Valverde, 60′).

CD Montcada (2): Gerard Daza, Alvaro González, Alejandro González, Daniel Menéndez, Gerard Grau, Alex Davila, Alejandro Escruela, Kevin Corral (José Luis Casillas, 57′), Cristian Albano, Marc Garcia i Jorge Berjano.

Gols: 1-0 Badre Dahbi (16′), 1-1 Gerard Grau (20′), 2-1 Daniel Aznar (41′), 3-1 Daniel Aznar (65′), 3-2 Gerard Grau (68′).

Àrbitre: Sr. Ramses Almeda Millan. Ha amonestat Daniel Pérez, Ismael Sanchez, Daniel Aznar pels locals i Daniel Menendez, Cristian Albano, Gerard Grau, Mark Plaza pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Narcís Sala.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS