Victòries del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Jornada rodona per a ambdós conjunts, que comencen a pitjar el peu a l’accelerador. El Juvenil A s’ha imposat per 1-2 al camp del Gimnàstic Manresa, amb la diana de Montoya, i el gol que ha donat els tres punts als quadribarrats, en el temps afegit, de Ferran. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha vençut per 1-3 al Club Futbol Sant Adrià. Els homes de Gerard Lucas han hagut de remuntar la diana inicial dels locals, i ho han fet mitjançant els gols de Xavier Fores (49′), Daniel Aznar (74′) i Mohamodu Keita (89′).

Victòria del Juvenil A (1-2)

Els homes de David Prats han sumat la segona victòria consecutiva, en la darrera jornada enfront del Gimnàstic Manresa. El partit ha començat favorablement als interessos quadribarrats, ja que Montoya ha aconseguit marcar el primer gol ben aviat (8′). La primera meitat ha estat molt igualada, amb poques ocasions de gol i amb una disputa permanent de la pilota al mig camp per part d’ambdós conjunts.

Al segon temps els locals han sortit decidits a empatar. Han generat perill penjant pilotes a l’àrea andreuenca, aprofitant el potent joc aeri. En una d’aquestes accions el Gimnàstic Manresa ha igualat el matx amb la diana de Gassan (62′). Els manresans han seguit dominant i tenint la iniciativa en el joc. En canvi, el Juvenil A s’ha defensat amb ordre i ha realitzat perillosos contracops. En un d’ells Ferran ha rematat amb encert i ha avançat en el marcador al Sant Andreu (75′). Ja no s’ha mogut més el resultat, tot i que els homes entrenats per David Prats han disposat d’algun clar contraatac més abans de finalitzar el duel. Al final victòria quadribarrada per 1-2, que reafirma el bon moment que viuen els andreuencs.

FITXA TÈCNICA

Gimnàstic Manresa (1): Sebby, Vilchez (Marquez, 80′), Alti, Desande, Espona, Viver (David, 60), Albet (Burgos, 88′), Monchi (Serrallonga, 75′), Escanilla, Priego i Gassan.

Sant Andreu (2): Sasot, Max, Ferrer (Miki, 70′), Alcoba, Wanderson, Guillem (Picon, 73′), Ferran, Montoya, Franco, Montero (Viver, 85′) i Cencillo (Molina, 57′).

Gols: 0-1 Montoya (8′), 1-1 Gassan (66′), 1-2 Ferran (75′).

Àrbitre: Sr. Salvador Morros Monge ha amonestat Max, Miki, Montero pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 8 de Divisió d’Honor Juvenil disputat al Gimnàstic Parc.

V’ictòria del Sant Andreu Atlètic (1-3)

El filial quadribarrat està en el millor moment de la temporada. Els homes entrenats per Gerard Lucas han encadenat el tercer triomf consecutiu. A pesar que el resultat d’1-3 pot semblar contundent i que el Club Futbol Sant Adrià és el cuer de la categoria, el partit s’ha complicat bastant pels quadribarrats a l’inici. En una primera meitat molt igualada, els locals han aconseguit avançar-se en el marcador amb la diana d’Alberto Bedmar (38′). Amb la victòria momentània per 1-0 pels adrianencs s’ha arribat al descans.

A la segona part els quadribarrats eren conscient que havien de remuntar el matx i han anat per feina. En els primers compassos de la represa Xavier Fores ha fet el gol de l’empat (49′). El Sant Andreu Atlètic ha dominat el partit i ha seguit buscant el segon gol, que ha tardat a arribar. Daniel Aznar ha aprofitat una bola franca per marcar i posar l’1-2 en el marcador (74′). El gol de la sentència andreuenca ha estat de Mohamodu Keita en el 89′ que ha assegurat que els tres punts anessin cap al Narcís Sala. Amb aquesta victòria els homes de Gerard Lucas ja en sumen de tres de seguides i s’han col·locat tercers a la classificació, amb 14 punts, a tan sols dos del primer i segon classificat, el CE Escola de Futbol Mataró i CE Europa “B” respectivament.

FITXA TÈCNICA

Club Futbol Sant Adrià (1): Raul Gonzalez, Daniel Jurado, Zeus Rodriguez (Carlos Garcia, 67′), Francisco José Flores, Raul Barbancho (Guillem Cortés, 57′), Carles Trenzano (Avoub El Couitro, 67′), Francisco Antonio, Isaac Abad, Ivan Sanchez (Héctor Sequera, 81′), Alberto Bedmar i Felix Ariza (Joan, 57′).

Sant Andreu Atlètic (3): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Marc Garcia (Javier Purroy, 69′), Xavier Fores, Ismael Sanchez, Eric Ruiz, Badre Dahbi, Gabriel Adarve, Daniel Aznar (Adrià, 87′), David Llobet (Antonio Valverde, 81′) i Daniel Pérez (Mohamodu Keita, 72′).

Gols: 1-0 Alberto Bedmar (38′), 1-1 Xavier Fores (49′), 1-2 Daniel Aznar (74′), 1-3 Mohamodu Keita (89′).

Àrbitre: Sr. Ruben Serrano Moreno (del. Barcelona) ha amonestat Daniel Romero (28′), Ayoub El Couitro (70′), Isaac Abad (72′), Joan Salvador (77′), Raul Gonzalez (82′), Francisco José Flores (89′) pels locals i Xavier Fores (25′), David Llobet (52′), Mohamodu Keita (85′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 7 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Poliesportiu Municipal del Besòs.

Fotografia: Gimnàstic Manresa

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS