El Sant Andreu visita aquest diumenge (12:00h) el CE L’Hospitalet, el tercer classificat, en un duel molt atractiu. L’equip de Mikel Azparren intentarà emportar-se un altre triomf a domicili i donar un cop de puny damunt la taula, ja que la classificació s’estreny a tres jornades d’acabar la primera volta.

Després del meritori empat de la setmana passada contra el Prat, quan semblava que l’equip pota-blava s’escapava, el Sant Andreu afronta un altre partit contra un rival directe en la lluita per les places de promoció. L’Hospitalet ocupa el tercer lloc des de fa diverses jornades i ara veu com perilla per la proximitat d’un bon nombre d’equips que s’han enganxat a les primeres posicions.

Els andreuencs arriben a la Feixa Llarga després de dos empats consecutius. L’equip riberenc, però, arriba després de dues derrotes i un empat les últimes tres jornades. Ambdós equips necessiten guanyar per a evitar que la resta de rivals s’escapin o bé els cacin a la classificació. De fet, el final de la primera volta coincideix també amb el moment de menor diferència de punts entre un bon grapat d’equips al capdavant de la taula.

L’equip d’Azparren és el menys golejat de la lliga tot i els dos gols encaixats la setmana passada. La solidesa defensiva quadribarrada tornarà a ser la base sobre la qual construir un nou triomf a domicili i engrandir la ratxa: cinc victòries i un empat els últims sis desplaçaments.

Precedents

El Sant Andreu i L’Hospitalet s’han enfrontat en 47 partits entre Tercera Divisió i Segona Divisió B. El balanç és força igualat, amb un lleuger avantatge pels riberencs: catorze victòries quadribarrades, setze victòries hospitalenques i disset empats.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Carroza ni Dani Guerrero per lesió. Per la seva banda, L’Hospitalet no podrà comptar amb Agi, Òscar Garcia, Kilian ni Rubén per lesió ni amb Eudald per sanció.

CE L’HOSPITALET – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 26 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Municipal de L’Hospitalet
Arbitratge: José Antonio Fernández Morillo (del. Barcelona), assistit per Mariona Peralta Geis (Barcelona) i Sergio Garcia Cobos (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS