Cal recuperar el Narcís Sala

El Sant Andreu tanca demà una setmana frenètica amb tres partits rebent el CF Gavà al Narcís Sala (12:00h). L’equip de Mikel Azparren té entre cella i cella l’objectiu de tornar a guanyar a l’estadi quadribarrat i començar una dinàmica positiva a casa.

La victòria a Terrassa de dimecres, juntament amb la gran segona part que va completar el Sant Andreu, són símptomes positius que evidencien el creixement de l’equip. La setmana pot tancar-se amb set punts de nou possibles amb un triomf contra el Gavà que permeti recuperar les bones sensacions al Narcís Sala.

L’equip de Mikel Azparren no ha tingut fortuna en els encontres que ha disputat fins ara a casa. La falta de punteria i l’ansietat per a oferir victòries a l’afició han passat factura. Cal, però, fer net i engegar una bona ratxa que complementi l’espectacular trajectòria quadribarrada a domicili.

El Gavà ha tingut un inici de lliga irregular i és l’equip que més gols ha encaixat de la lliga (34). No obstant això, dimecres va trencar una mala dinàmica guanyant el Granollers a casa. A més, el Sant Andreu té l’oportunitat d’entrar a la zona de promoció, ja que el quart i el cinquè classificat tenen sortides complicades.

Precedents

Fa dues temporades el Sant Andreu i el Gavà van enfrontar-se a Tercera, amb empat a zero a La Bòbila i empat a un gol al Narcís Sala. En global a Tercera Divisió i a Segona B, el balanç és força igualat: dotze victòries andreunques, catorze empats i deu victòries de l’equip del Baix Llobregat.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Jordi Méndez, Dani Guerrero ni Óscar Muñoz per lesió. Per la seva banda, Kuku continua sent dubte. Tampoc estarà disponible Ton Alcover, que complirà un partit de sanció. La bona notícia és l’alta mèdica de Josu.

UE SANT ANDREU – CF GAVÀ

Competició: Jornada 14 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 5 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Brian Díaz Díaz (del. Barcelona), assistit per Abdelaziz Ajdir Lenti (Barcelona) i Daniel Galera Serrano (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

Més en

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018

Un derbi per a redimir-se a la lliga

Premsa8 de desembre de 2018