Comunicat oficial de la UE Sant Andreu

El conjunt de persones que formen part de la UE Sant Andreu són defensores dels drets humans i dels valors democràtics. Com la mateixa societat i la nostra afició, som un club plural i tolerant amb totes les idees. Com a defensors de la democràcia i dels drets humans, rebutgem els empresonaments preventius dels membres del govern català i demanem el seu alliberament immediat i el dret a un judici just.

La UE Sant Andreu ha estat sensible amb un grup de cinc directius que han volgut expressar la seva opinió personal sobre la situació que viu Catalunya. Aquest posicionament no implica que la resta de membres de la Junta Directiva estiguin al costat oposat, ans al contrari. Lamentem que hi hagi pogut haver interpretacions errònies en aquest sentit i refermem el nostre compromís amb la democràcia i els drets humans.

Així mateix, reiterem la crida a la serenor i a la concòrdia i esperem que la situació de Catalunya es resolgui per vies democràtiques i pacífiques.

La Junta Directiva de la UE Sant Andreu

Més en

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2018

Convocatòria de la Junta General d’Accionistes

Premsa13 de desembre de 2018

Mèrits quadribarrats sense premi (1-2)

Premsa13 de desembre de 2018