Cop d’autoritat del Sant Andreu (1-2)

El Sant Andreu ha donat un cop de puny damunt la taula i s’ha endut els tres punts de L’Hospitalet. Els andreuencs han dominat el primer temps i Óscar Muñoz ha avançat els andreuencs, però Velillas ha igualat el marcador abans del descans. La segona part ha estat més equilibrada, però Josu ha transformat un penal en l’última jugada per donar el triomf als quadribarrats.

L’empat in extremis de diumenge passat contra el Prat va tornar a demostrar l’ambició del Sant Andreu. Aquest matí, l’equip de Mikel Azparren ha aconseguit una nova victòria fora de casa després de disputar un partit igualat, però que s’ha decantat a favor dels andreuencs.

No ha estat un encontre amb grans ocasions de gol. De fet, els porters pràcticament no han intervingut per a evitar oportunitats clares de gol. El domini que ha exercit el Sant Andreu a la primera part s’ha vist recompensat amb la desmarcada i el gol d’Óscar Muñoz, que ha creuat el xut després de rebre una magistral passada de Juanan (24′).

Óscar ha obert la llauna a la primera part.

Els andreuencs estaven còmodes sobre la gespa, alternant possessions llargues de pilota amb una defensa eficient quan l’esfèrica era riberenca. No obstant això, L’Hospitalet tenia potencial ofensiu i ha trobat el camí del gol just abans del descans. Amb fortuna, Edipo ha controlat una passada a l’ala dreta de l’atac i ha assistit Velillas, excel·lent en la definició davant Segovia (42′).

A la segona part les forces s’han igualat. Els dos equips s’han pres moltes precaucions en àrea defensiva i ningú cedia cap metre ni cap ocasió al rival, anul·lant-se mútuament els atacs. El partit ha agafat un to diferent els últims deu minuts, amb les expulsions de Losada i d’Óscar Muñoz.

El Sant Andreu, temible com a visitant.

Però una decisió ha pogut canviar el resultat. Al minut 92 Azparren ha donat entrada a Elhadji, i en la primera pilota que ha tocat ha forçat una falta a la frontal de l’àrea. Ton Alcover l’ha picada i la pilota ha tocat a la mà d’Edipo, que ha vist la segona groga. Era l’última jugada i Josu ha assumit la responsabilitat de picar el penal, llençant-lo col·locat a la dreta.

La bogeria andreuenca s’ha desfermat amb el gol de la victòria a l’últim sospir. Un gol emotiu que Josu, amb llàgrimes als ulls, ha dedicat a la seva mare. El Sant Andreu ha celebrat la victòria amb els aficionats desplaçats a L’Hospitalet i, a més, acaba la jornada en quarta posició.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet (1): Puig, Ñoño, Savall, Rodri, David Garcia, Cristian Gómez, Losada, Imaz (Canario, 71′), Edipo, Velillas i Ripoll (Manzi, 78′).

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López (Josu, 68′), Víctor Alonso, Alcover, Alfred (Elhadji, 89′), Juanan, Alberto (Luismi, 81′) i Óscar Muñoz.

Gols: 0-1 Óscar Muñoz (24′), 1-1 Velillas (42′), 1-2 Josu p. (94′).

Àrbitre: Sr. Fernández Morillo (del. Barcelona), ha amonestat Losada (72′ i 78′), Edipo (86′ i 89′) i Ñoño (89′) pels locals i David López (28′), Óscar Muñoz (78′ i 84′) i Víctor Alonso (80′) pels visitants. Ha expulsat Losada, Edipo i Óscar Muñoz per doble amonestació.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 17 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Municipal de L’Hospitalet.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

De moment, pot veure el partit complet.

https://www.youtube.com/watch?v=aFKB_S8nmCE

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 0-1 CF Pobla de Mafumet
CF Gavà 0-1 FC Vilafranca
AE Prat 1-2 UA Horta
FC Santboià 0-0 RCD Espanyol ‘B’
UE Castelldefels 1-0 Cerdanyola del Vallès FC
CE Europa 1-0 Palamós CF
UE Figueres 3-0 FC Ascó
CF Reus Deportiu ‘B’ 3-2 EC Granollers
Terrassa FC 0-0 UE Vilassar de Mar

CLASSIFICACIÓ (J17)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS