Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Ha estat una jornada amb mals resultats pels dos equips andreuencs. El Juvenil afrontava un desplaçament complicat al camp del RCD Mallorca i ha perdut per 4-1. Ara el conjunt entrenat per David Prats es troba a l’onzena posició, dos punts per sobre del descens. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha caigut derrotat per 0-2 al Narcís Sala enfront de l’AT Sant Pol i és la primera desfeta a casa en el que s’ha disputat de campionat. El filial és el quart classificat a un punt del líder, el CE Europa B. 

Derrota del Juvenil A (4-1)

Tercera derrota consecutiva del Juvenil A. El partit enfront del RCD Mallorca ha començat igualat, però Romera ha tingut l’oportunitat d’avançar els quadribarrats amb un xut que el porter local ha aturat en una bona intervenció (9′). Els mallorquins, però, en les primeres oportunitats que han tingut han marcat dos gols. Tofol Montiel, de cap, en el minut 24′ i Jaime Munar, tan sols tres minuts més tard, han fet les dues dianes. Un duel, que era igualat, de cop i volta s’ha decantat molt pel conjunt entrenat per Julián Robles. Abans d’arribar al descans ha estat Tofol Montiel, que en un u contra u amb Agustín, ha fet una vaselina que ha sortit desviada per poc (35′).

En la segona meitat el Sant Andreu ha sortit clarament a la recerca de l’empat. Ferran, amb un magistral xut de falta a la frontal, ha obligat Montero a fer una gran intervenció (52′). Quan els quadribarrats estaven disputant els millors minuts, la defensa andreuenca ha comès un penal, que l’ha transformat Alberto Fernández (54′). Cencillo ha fet el gol de l’honor del Juvenil A en un córner (62′), però ha estat un miratge, ja que poc després ha tornat a marcar el conjunt local, mitjançant Saúl (67′). Amb el 4-1 en el marcador, en el partit ja no s’han viscut més oportunitats clares de gol. Al final nova derrota del Sant Andreu, que ara és l’onzè classificat, dos punts per sobre del descens, que el marca el CF Damm.

Fitxa tècnica

RCD Mallorca (4): Diego Montero, Papa Dionkow, Toni Sureda (Iserte, 71′), Oscar Oliver, Raúl Prada, Javi Pou (Saúl, 64′), Tofol Montiel (Frau, 68′), Jaime Munar, Víctor de Baunbag (Samu Alex, 19′), Alberto Fernández i Andreu Arasa.

UE.Sant Andreu (1): Agustín, Sergi (Max, 64′), Ferrer, Alcoba, Aleix, Viver, Ferran, Montoya (Wanderson, 90′), Romera (Cencillo, 52′), Guillem i Puerto (Adrián, 69′).

Gols: 1-0 Tofol Montiel (24′), 2-0 Jaime Munar (27′), 3-0 Alberto Fernández (54′), 3-1 Cencillo (62′), 4-1 Saúl (67′).

Àrbitre: Sr. Alberto Pérez Galmes ha amonestat Javi Pou (51′), Raúl Prada (52′) pels locals i Alcoba (13′), Sergi (51′), Agustín (54′), Viver (69′), Cencillo (76′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada número 13 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Ciudad Antonio Asensio.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (0-2)

El filial quadribarrat ha trencat la ratxa de vuit partits consecutius sense conèixer la derrota i per primer cop ha perdut en el Narcís Sala. En el duel contra l’AT Sant Pol els quadribarrats els ha perjudicat molt el inici de cada part. En el minut 3 els visitants s’han avançat en el marcador amb la diana d’Adrià Pacheco. Els andreuencs, des de bon començament, han anat a remolc. A la primera meitat han dominat el joc, però no han pogut anotar cap gol.

A la represa, la mateixa tònica que en el primer temps. L’AT Sant Pol, mitjançant Pol Almellones, ha marcat el segon gol en el minut 48. De nou, un mal començament del Sant Andreu Atlètic, que ha condemnat el conjunt entrenat per Gerard Lucas. El filial ha intentat batre el porter visitant, però no hi ha hagut manera. Al final derrota per 0-2 que fa perdre el lideratge dels quadribarrats i baixen fins a la quarta posició, a un punt dels primers, el CE Europa B.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (0): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Marc Garcia, Marc Cervera, Ismael Sanchez, Èric Ruiz, Badre Dahbi, Gabriel Adarve, Daniel Aznar, David Llobet i Marc Montejo.

AT Sant Pol (2): Roger Boixaderas, Guillem Conesa, Sergi Coll, Josep Maria Sauleda, Bryan Garcia, Adrià Pacheco, Iván Sebastián, Samuel Pérez, Joan Planas, Jaume Gras i Pol Almellones.

Gols: 0-1 Adrià Pacheco (3′), 0-2 Pol Almellones (48′).

Àrbitre: Sr. David Tiburcio Herrero (del. Barcelona) ha amonestat Daniel Aznar (27′), Badre Dahbi (35′), Marc Cervera (49′), Gabriel Adarve (60′), Antonio Valverde (80′), Xavier Fores (85′) pels locals i Guillem Conesa (38′), Pol Almellones (65′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada número 12 del Grup II de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: Patricia Bennassar

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS