El Femení ressorgeix (1-3)

El Femení arribava al partit enfront del CD Fontsanta-Fajto després de tres derrotes consecutives. A més les rivals s’han avançat en el marcador en el 65′. Tot feia indicar que la mala dinàmica continuaria, però les andreuenques han ressorgit i en tan sols cinc minuts han remuntat el partit marcant tres dianes. Les golejadores han estat Judith Calonge (69′), Adriana Quer (73′) i Cristina Jiménez (74′). El Sant Andreu ha escalat fins a la sisena posició en la classificació.

Després d’un gran inici de temporada de les noies entrenades per Jorge Pérez, arribant a estar en les posicions capdavanteres de la lliga, les andreuenques van patir un sotrac amb diverses derrotes seguides. Quan travesses una mala ratxa és difícil sortir-se’n, i el desplaçament al camp del CD Fontasanta-Fatjo es plantejava complicat. En la primera part el partit ha estat molt igualat i no hi ha hagut gaires ocasions de perill per caps dels dos conjunts. S’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

L’inici de la segona meitat ha seguit amb la tònica del primer temps. Les locals, però, han assestat el primer cop i Merissa Peralta ha marcat el gol que ha avançat a les cornellanenques (65′). Podia semblar que el Sant Andreu es vindria abaix, ans al contrari. Les quadribarrades han reaccionat ràpidament i de forma aclaparadora. Quan tan sols havien passat uns instants de la diana del CD Fontsanta-Fatjo, el Femení ha anotat tres gols en cinc minuts per remuntar el duel. Judith Calonge (69′), Adriana Quer (73′) i Cristina Jiménez (74′) no han donat opció que les rivals retornessin els cops. Victòria molt important per les andreuenques, que tornen a vèncer després de tres derrotes consecutives i s’han col·locat en la sisena posició a la classificació.

Fitxa tècnica

CD Fontsanta-Fatjo (1): María del Pilar Suárez, Marta Fernández, Paula Blas, Nariman Taib, Sandra Márquez, Ainhoa Adame, Ariana Martos, Marta Vilar, Mabel Lucena, Irene Iglesias i Melissa Peralta.

Sant Andreu (3): Laia Garcia, Aroha Medina, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marta García, Andrea Martínez, Anna Molet, Cristina Jiménez, Amanda Manjón, Judith Calonge i Carmen Yera.

Gols: 1-0 Melissa Peralta (65′), 1-1 Judith Calonge (69′), 1-2 Adriana Quer (73′), 1-3 Cristina Jiménez (74′).

Àrbitre: Sr. Jordi Berdun Garcia (del. Barcelona) ha amonestat Melissa Peralta (44′), Anna Rois (50′) per les locals i Saray Vidaña (89′), Laia García (89′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 8 del Grup 1 de Preferent disputat al Municipal Fontsanta-Fatjo.

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Jaume Villar, el comodí que continuarà al Narcís Sala

Premsa14 de juny de 2019

Noguera segella la continuïtat al Sant Andreu

Premsa12 de juny de 2019

Iván Fuentes causa baixa

Premsa7 de juny de 2019

Cinc jugadors tenen amb contracte fins el 2020

Premsa7 de juny de 2019