El Femení ressorgeix (1-3)

El Femení arribava al partit enfront del CD Fontsanta-Fajto després de tres derrotes consecutives. A més les rivals s’han avançat en el marcador en el 65′. Tot feia indicar que la mala dinàmica continuaria, però les andreuenques han ressorgit i en tan sols cinc minuts han remuntat el partit marcant tres dianes. Les golejadores han estat Judith Calonge (69′), Adriana Quer (73′) i Cristina Jiménez (74′). El Sant Andreu ha escalat fins a la sisena posició en la classificació.

Després d’un gran inici de temporada de les noies entrenades per Jorge Pérez, arribant a estar en les posicions capdavanteres de la lliga, les andreuenques van patir un sotrac amb diverses derrotes seguides. Quan travesses una mala ratxa és difícil sortir-se’n, i el desplaçament al camp del CD Fontasanta-Fatjo es plantejava complicat. En la primera part el partit ha estat molt igualat i no hi ha hagut gaires ocasions de perill per caps dels dos conjunts. S’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

L’inici de la segona meitat ha seguit amb la tònica del primer temps. Les locals, però, han assestat el primer cop i Merissa Peralta ha marcat el gol que ha avançat a les cornellanenques (65′). Podia semblar que el Sant Andreu es vindria abaix, ans al contrari. Les quadribarrades han reaccionat ràpidament i de forma aclaparadora. Quan tan sols havien passat uns instants de la diana del CD Fontsanta-Fatjo, el Femení ha anotat tres gols en cinc minuts per remuntar el duel. Judith Calonge (69′), Adriana Quer (73′) i Cristina Jiménez (74′) no han donat opció que les rivals retornessin els cops. Victòria molt important per les andreuenques, que tornen a vèncer després de tres derrotes consecutives i s’han col·locat en la sisena posició a la classificació.

Fitxa tècnica

CD Fontsanta-Fatjo (1): María del Pilar Suárez, Marta Fernández, Paula Blas, Nariman Taib, Sandra Márquez, Ainhoa Adame, Ariana Martos, Marta Vilar, Mabel Lucena, Irene Iglesias i Melissa Peralta.

Sant Andreu (3): Laia Garcia, Aroha Medina, Saray Vidaña, Nuria Raya, Marta García, Andrea Martínez, Anna Molet, Cristina Jiménez, Amanda Manjón, Judith Calonge i Carmen Yera.

Gols: 1-0 Melissa Peralta (65′), 1-1 Judith Calonge (69′), 1-2 Adriana Quer (73′), 1-3 Cristina Jiménez (74′).

Àrbitre: Sr. Jordi Berdun Garcia (del. Barcelona) ha amonestat Melissa Peralta (44′), Anna Rois (50′) per les locals i Saray Vidaña (89′), Laia García (89′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 8 del Grup 1 de Preferent disputat al Municipal Fontsanta-Fatjo.

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Izan Espinosa, cedit al Júpiter

Premsa19 de gener de 2020

Reacció fulgurant del Sant Andreu (2-1)

Premsa19 de gener de 2020

Sant Andreu – Granollers: s’enceta la segona volta

Premsa18 de gener de 2020

Miquel Jové i el Sant Andreu, guardonats a la Festa de l’Esport

Premsa17 de gener de 2020