El Femení travessa un mal moment

El Sant Andreu ha perdut per 1-2 contra la UE Porqueres i encadena la tercera derrota consecutiva. La dinàmica en què han entrat de les andreuenques no és bona, ja que duen sis desfetes en les darreres set jornades. El Femení competeix tots els partits fins al final, però sempre ha perdut per només un gol de diferència. Ara el conjunt entrenat per Ferran Torra és dotzè a la lliga amb 13 punts.

El Femení, després d’un gran començament de lliga, ha entrat en una espiral de derrotes que li està costant sortir-se’n. El Sant Andreu volia sumar els tres punts al Narcís Sala, després d’encadenar dues derrotes, però el duel contra la UE Porqueres s’ha complicat des de ben aviat. Les visitants s’han avançat en el marcador amb la diana de Laura Micaló, quan tan sols s’havien disputat 8 minuts de joc. Les quadribarrades han reaccionat i la pitxitxi de l’equip Anna Molet, ha fet, de penal, el gol de l’empat (27′), el desè en el seu compte particular a la lliga. S’ha arribat al descans amb la igualtat en el resultat.

A la represa el Femení ha sortit decidit a la recerca del segon gol, però, de nou, un mal inici ha condemnat les andreuenques, La UE Porqueres s’ha tornat a avançar en el marcador amb el gol de Fatoumata Kanteh en el minut 50. Ha estat un cop dur d’assumir pel Sant Andreu, que ha intentat empatar el duel, però no ha pogut. Nova derrota quadribarrada, que es submergeix en una dinàmica preocupant de desfetes, sis en les últimes set jornades, i baixa fins a la dotzena posició.

Fitxa tècnica

Sant Andreu (1): Laia Garcia, Aroha Medina, Judith Calonge, Nuria Raya, Cristina Jiménez, Andrea Martínez, Marta Garcia, Amanda Manjón, Carmen Yera, Judith Sáez i Anna Molet.

UE Porqueres (2): Anna Fàbregas, Tania Espinosa, Laura Micaló, Claudia Santalo, Fatoumata Kanteh, Julia Ballester, Alba Arboix, Roos Amarens, Laura Merin, Laura Quesada i Sandra Arbat.

Gols: 0-1 Laura Micaló (8′), 1-1 Anna Molet (27′), 1-2 Fatoumata Kanteh (50′).

Àrbitre: Sr. Alex Gomez Meneses (del. Barcelona) ha amonestat Judith Sáez (6′) per les locals i Mireia Fabres (75′), Laura Micaló (85′) per les visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 11 del Grup 1 de Preferent disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: Xavier Garcia.

Més en

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020

Sant Andreu – Terrassa: continuar l’escalada

Premsa11 de gener de 2020

Prèvia Femení A i Femení B

Premsa10 de gener de 2020