El Sant Andreu, de menys a més (0-1)

El Sant Andreu s’ha imposat per la mínima a l’Olímpic de Terrassa. Un gol de Juanan a tretze minuts del final ha premiat l’esforç de l’equip de Mikel Azparren, que ha resistit en una primera meitat grisa, amb les aturades de Segovia, i que ha estat clar dominador del segon temps. Cinquena victòria consecutiva dels andreuencs a domicili.

En una primera part ensopida, les aturades providencials de Segovia i Ortega han mantingut la igualtat. El Sant Andreu ha començat el partit jugant a camp rival i movent la pilota, però amb el pas dels minuts el domini s’ha diluït. El primer a lluir-se ha estat el porter local, rebutjant a córner una rematada d’Elhadji (4’).

El Terrassa ha sabut sortir millor amb la pilota controlada i pressionar bé la zona de construcció andreuenca. Els egarencs han creat sensació de perill picant córners i faltes laterals i han tingut la primera oportunitat en un xut de Raúl Torres a boca de canó al qual ha respost Segovia amb una gran mà (20’).

El domini local es prolongava i els andreuencs tenien dificultats per arribar a camp contrari. Novament Segovia ha evitat el gol amb una estirada per desviar una volea de Sergi Valls (39’) i després rebutjant una rematada de Civil a dos metres de la porteria (43’). La resposta andreuenca ha estat un contracop que ha deixat sol Elhadji, però el davanter no ha pogut resoldre davant Ortega (44’).

Domini absolut a la segona part

A la represa, el domini del Sant Andreu ha estat absolut. L’equip d’Azparren ha començat a carburar i a pressionar amb eficàcia, i a través del joc han arribat les ocasions. El desequilibri d’Alfred Planas ha creat la primera oportunitat. Ha marxat de tres defenses i el xut de Ferran l’ha tret Ortega (54’).

El porter terrassenc ha tingut l’ajuda també de la seva defensa, que treia l’aigua com podia. Un d’ells ha evitat que una rematada de Juanma entrés (61’), i Ortega novament ha aparegut per a rebutjar un xut franc d’Alfred Planas (66’). Segovia, atent, ha repel·lit un xut de Carlos Martínez després de sortir ràpidament en una pilota dividida per a evitar una rematada còmoda.

La mobilitat de Ferran, Juanan, Alfred i Alberto, la pressió de l’equip i la contundència de la línia defensiva han curtcircuitat el Terrassa. El gol era qüestió de temps i de punteria. I qui ha estat encertat ha estat Juanan, que s’ha desmarcat per a rebre una pilota de Segovia pentinada per Elhadji i continuada per Ferran per batre Ortega amb sang freda (77’).

El Sant Andreu ha defensat el resultat en una última estirada de l’equip egarenc, que ha tingut l’ocasió més clara en un xut de falta lateral d’Àlex Fernández que ha sortit a pocs centímetres de la porteria andreuenca (84’). Elhadji també ha gaudit de dues bones oportunitats per sentenciar, amb un xut creuat i amb poc angle que ha tret Ortega (81’) i en un u contra u en temps afegit que tampoc ha pogut culminar.

Així doncs, el Sant Andreu escala fins la sisena posició i es situa a només un punt del quart classificat. Diumenge toca tornar a guanyar al Narcís Sala contra el Gavà (12:00h).

Fotografia: Terrassa FC

FITXA TÈCNICA

Terrassa FC (0): Ortega, Dani, David López, Amantini, Sergi Valls, Guzmán, Fran Piera (Nils Puchades, 59’), Àlex Fernández, Raúl Torres (Carreón, 70’), Civil (Carlos Martínez, 46’) i Daisuke.

UE Sant Andreu (1): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Alonso, Alcover, Alfred (Alberto, 73’), Ferran (Joel, 80’), Juanan (Carroza, 89’) i Elhadji.

Gols: 0-1 Juanan (77’).

Àrbitre: Sr. Miguel Ángel Moreno Villaecija (del. Barcelona), ha amonestat Àlex Fernández (36’), David López (63’), Amantini (84′) i Sergi Valls (85’) pels locals i Víctor Alonso (68’), Ton Alcover (69’), Juanma (88’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 13 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Olímpic de Terrassa.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

AE Prat 1-2 RCD Espanyol ‘B’
CE Europa 2-1 FC Ascó
CF Gavà 2-1 EC Granollers
UE Vilassar de Mar 1-1 Palamós CF
UE Castelldefels 1-1 FC Vilafranca
UE Figueres 0-0 FC Santboià
CF Reus Deportiu ‘B’ 0-0 FC Santfeliuenc
Cerdanyola del Vallès FC 1-2 UA Horta
CE L’Hospitalet 3-1 CF Pobla de Mafumet

CLASSIFICACIÓ (J13)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS