El Sant Andreu es destapa amb una golejada (5-0)

El SanEl Sant Andreu s’ha retrobat amb la victòria al Narcís Sala amb una pluja de gols. Carroza ha obert la llauna al minut tres i abans de la mitja hora de joc Juanan i Alfred Planas havien sentenciat el partit. A la segona meitat, Elhadji i Luismi han arrodonit un triomf que situa l’equip d’Azparren quart.

Ja ha arribat. La victòria que cercava el Sant Andreu al Narcís Sala per trencar la mala ratxa com a local ha estat una golejada contra un Gavà que no ha tingut cap opció contra l’equip de Mikel Azparren. Els andreuencs ja manaven als tres minuts, quan Carroza ha rematat una centrada de falta lateral de David López per a obrir la llauna.

L’equip felicita Elhadji pel seu gol.

El domini dels quadribarrats ha estat absolut. Noguera ha fregat el gol –i li han anul·lat un posteriorment– amb una rematada a la sortida d’un córner (10’) i Juanan ha afusellat la porteria visitant en un altre servei de cantonada picat per David López (17’). Sense temps per a reaccionar, el Gavà ha encaixat el tercer gol després d’una jugada individual i un xut dur d’Alfred Planas que ha desviat Alberto (23’). Abans del descans, Elhadji ha pogut ampliar la diferència amb una rematada desviada (31′).

A la represa, el Sant Andreu s’ha centrat en dominar el partit i no desgastar-se. Alfred ha tornat a fregar el gol amb un xut creuat que ha llepat el pal (46′) i un tir des de fora l’àrea que no ha trobat poteria (49′). L’única arribada del Gavà l’ha solventat Segovia, rebutjant amb els punys un xut llunyà de Rodergas (50′). Els andreuencs continuaven la pressió i Elhadji ha robat una mala cessió enrere que ha estat a punt de convertir en gol, però s’ha creuat bé Jadir (55′).

Luismi ha completat la golejada.

Poc després Alberto ha forçat un penal, però Pol Busquets ha encertat la trajectòria de l’execució de David López (66′). El cronòmetre corria i no passava res, fins que l’esforç d’Elhadji ha trobat premi. El ‘9’ quadribarrat ha robat l’esfèrica al porter, l’ha retallat ha anotat a porta buida (75′). Luismi, que en les tres primeres pilotes que ha tocat ha fet dues rematades, ha tancat la golejada: obertura per Alfred, passada filtrada dins l’àrea i arribada amb rematada de primeres de Luismi a gol (77′).

Així doncs, el Sant Andreu ha ofert un bany de gols a la seva afició i s’ha retrobat amb la victòria a casa. L’equip d’Azparren acaba la jornada com a quart classificat i la setmana vinent visitarà l’Europa al Nou Sardenya.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (5): Segovia, Llamas, Carroza, Noguera (Juanma, 61’) David López, Joel, Víctor (Luismi 76′, Juanan (Ferran, 69’), Alfred, Alberto i Elhadji.

CF Gavà (0): Busquets, Salinas, Carlos Garcia (Diego, 10’), Jadir, Cuba (Liébanas, 64’), Rodergas, Coke, Kyeremeh (Yaqué, 34’), Domi, Caballero i Muela.

Gols: 1-0 Carroza (3’), 2-0 Juanan (17’), 3-0 Alberto (23’), 4-0 Elhadji (75’), 5-0 Luismi (77’).

Àrbitre: Sr. Díaz Díaz (del. Barcelona), ha amonestat Muela (52’), Cuba (55’), Jadir (66’) i Salinas (80’) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 14 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santboià 2-1 UE Castelldefels
EC Granollers 1-2 CE Europa
FC Ascó 2-1 AE Prat
UA Horta 2-4 Terrassa FC
RCD Espanyol 2-1 CE L’Hospitalet
CF Pobla de Mafumet 1-0 CF Reus Deportiu ‘B’
Palamós CF 2-0 Cerdanyola del Vallès FC
FC Vilafranca 3-0 UE Vilassar de Mar
FC Santfeliuenc 0-0 UE Figueres

CLASSIFICACIÓ (J14)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS