El Sant Andreu no plasma la superioritat (0-0)

El Sant Andreu ha tornat a empatar sense gols en el derbi contra l’Europa al Nou Sardenya per tercera temporada consecutiva. L’equip de Mikel Azparren s’ha mostrat netament superior a la primera part i ha tingut bones ocasions durant tot el partit, però no les ha pogut materialitzar. Els andreuencs acaben la jornada cinquens amb els mateixos punts que el quart.

El derbi arribava novament amb moltes expectatives i amb un ambient reivindicatiu. Tant el Sant Andreu com l’Europa han compartit un acte d’homenatge a la llibertat i els drets humans abans de l’inici de l’encontre, amb un gran llaç groc en memòria dels dirigents polítics i socials empresonats i les notes de ‘Els Segadors’.

Segovia, atent, ha anul·lat les ocasions locals.

Des del primer minut, el Sant Andreu ha demostrat que no tenia temps per perdre. Un defensor escapulat ha impedit la rematada franca d’Alberto després d’una bona centrada de David López (1’). L’Europa ha respost amb un xut amb rosca de Javi Navarro que ha sortit a pocs centímetres del pal esquerre de Segovia (4’).

Els andreuencs s’han apoderat de la pilota i han fet patir la defensa escapulada amb l’activitat de Juanan, Alfred i Alberto a la zona de tres quarts. Ton Alcover ha avisat de falta directa amb un xut que ha sortit desviat (10’), i deu minuts després estavellava un míssil al pal. El desequilibri d’Alfred ha generat dues bones oportunitats: un xut seu després de marxar de tres defensors que ha blocat Arnau (23’) i un tir d’Alberto massa fluix en rebre la seva passada (26’).

Josu ha reaparegut després de diverses jornades lesionat.

El porter local també ha estat encertat en treure amb els dits una rematada bombada d’Elhadji (31’). El domini del Sant Andreu no s’ha pogut plasmar en un gol que donés tranquil·litat als quadribarrats de cara a la segona part del derbi, molt més igualada. L’Europa ha creat sensació de perill al contracop i provocant córners, però la defensa andreuenca ha estat un mur.

Llamas podria haver trencat l’empat amb un xut franc massa centrat després d’una altra gran jugada individual d’Alfred (54’). A la porteria quadribarrada, Segovia s’ha estirat per a rebutjar un xut llunyà i col·locat de Raillo. El conjunt local ha equilibrat el partit i la reaparició de Josu després de diverses jornades fora dels terrenys de joc no ha estat suficient. Això sí, el Sant Andreu ha reclamat un penal sobre Juanan a deu minuts pel final, però l’àrbitre no ha apreciat falta.

Així doncs, el Sant Andreu no ha pogut sumar la sisena victòria consecutiva fora de casa. Els andreuencs acaben la jornada en cinquena posició amb els mateixos punts que el quart, el Prat, que diumenge vinent visitarà el Narcís Sala.

Fotografies: Judit Andreu – UESA

FITXA TÈCNICA

CE Europa (0): Arnau, Dani Pujol, Cano, Alberto, Rubén, Tena (Varona, 83’), Uri, Pluvins, Raillo (De la Torre, 82’), David Jiménez i Javi Navarro.

UE Sant Andreu (0): Segovia, Llamas, Carroza (Juanma, 87’), Noguera, David López, Víctor, Alcover, Alfred (Luismi, 83’), Juanan, Alberto (Josu, 64’) i Elhadji.

Àrbitre: Sr. Garcia Fuster (del. Barcelona), ha amonestat Alberto (19’), Uri (29’), Pluvins (45’) i Rubén (84’) pels locals i Carroza (43’) i Juanma (89′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat a l’estadi Nou Sardenya.

RODA DE PREMSA DE MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santboià 1-0 FC Santfeliuenc
CE L’Hospitalet 1-1 FC Ascó
AE Prat 3-0 EC Granollers
CF Gavà 0-1 UA Horta
Cerdanyola del Vallès FC 2-0 FC Vilafranca
UE Castelldefels 1-0 UE Vilassar de Mar
UE Figueres 1-2 CF Pobla de Mafumet
CF Reus Deportiu ‘B’ 1-2 RCD Espanyol ‘B’
Terrassa FC 4-0 Palamós CF

CLASSIFICACIÓ (J15)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS