Empat del filial, derrota del Juvenil A

Ambdós equips quadribarrats tenien partits contra rivals complicats. El Sant Andreu Atlètic ha empatat 2-2 contra al CE Europa “B” en el “Mini Derbi de la Segona Catalana Grup II. Un matx entre els dos equips, que lideren la taula classificatòria empatats a punts. Per altra banda, el Juvenil A ha perdut enfront del FC Barcelona per 4-0 i ha trencat la ratxa de 6 partits sense perdre.

Empat del Sant Andreu Atlètic

Els homes entrenats per Gerard Lucas han viscut un partit diferent. Han disputat, el que ha estat anomenat, “El Mini Derbi”, contra el CE Europa B. Un duel que, a part de ser el derbi, amb tota la tensió i nervis que comporta, era l’enfrontament entre dos equips que lideren la taula classificatòria del Grup II de la Segona Catalana. Un matx especial. Tot i això, no ha començat gens bé pels interessos dels andreuencs, ja que els graciencs s’han avançat en el marcador ràpidament amb la diana d’Enrique Pich (20′). Els quadribarrats han reaccionat i han començat a dominar el partit. L’empat ha arribat abans del descans amb el gol de Daniel Aznar, que ha rematat una passada de la mort d’Èric Ruiz, que s’havia regatejat anteriorment fins a tres defensors rivals (39′).

A la represa el Sant Andreu Atlètic ha sortit endollat des del començament. Montejo, molt actiu durant el partit, ha fet una jugada per banda i ha assistit Daniel Aznar, que ha tornat a marcar (47′). El ritme del duel a la segona meitat ha estat frenètic i l’Europa B ha tornat a igualar el duel mitjançant Enrique Pich (55′). El filial quadribarrat ha avançat línies i ha anat decidiament a la recerca del gol de la victòria, però aquest no ha arribat. La millor oportunitat l’ha tingut Montejo, però el seu xut ha sortit fregant el travesser. Al final empat 2-2 que manté els andreuencs colíders, empatats a punts amb el conjunt gracienc, el CE Escola de Futbol Mataró i el CF Escola Esportiva Guineueta, tots quatre empatats a 21 punts, després de 10 jornades. Amb el resultat d’aquest darrer encontre els homes de Gerard Lucas han trencat la ratxa de cinc triomfs consecutius que duien.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (2): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Sergio Franco, Marc Garcia, Ismael Sánchez (Javier Purroy, 71′), Èric Ruiz, Badre Dahbi (Daniel Pérez, 85′), Gabriel Adarve, Daniel Aznar, Antonio Valverde (Borja Ogayar, 70′) i Marc Montejo.

CE Europa “B” (2): Joan Compte, Ignasi Grife (Sergi Ayllon, 46′), Daniel Jares, Adrian Guillén, Guillem Albert, Xavier Camps, Ferran Esteve (Alieu Baldeh, 70′), Javier Prats, Carlos Torrenbo, Marc Rodon (Daniel De la Iglesia, 60′) i Enrique Pich.

Gols: 0-1 Enrique Pich (20′), 1-1 Daniel Aznar (39′), 2-1 Daniel Aznar, 2-2 Enrique Pich (57′).

Àrbitre: Sr. Marc Segarra Nebot (del. Barcelona) ha amonestat Badre Dahbi (35′) pels locals i Daniel De la Iglesia (61′), Javier Prats (61′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 10 de la Segona Catalana (Grup II), disputat al Narcís Sala.

Una acció durant el partit entre el Juvenil A i el FC Barcelona. | Víctor Salgado

Derrota del Juvenil A

El conjunt andreuenc ha demostrat que contra els rivals forts de la categoria no s’arronsa i ha aconseguit sumar punts en aquests duels, com per exemple enfront del FC Girona i del RCD Espanyol. Aquesta competitivitat també s’ha demostrat en el duel contra el FC Barcelona, tot i que al final ha estat una derrota inflada per 4-0 a favor dels culers. El Juvenil A ha iniciat el partit molt conscient de l’estratègia que havia de seguir, que ha estat defendre en bloc i sortir al contracop. En la primera part, els quadribarrats s’han mostrat sòlids en defensa i s’ha arribat amb l’empat 0-0 al descans.

A la represa la resistència dels homes entrenats per David Prats ha continuat, però el cansament dels jugadors ha anat en augment. Quan s’havia disputat 1 hora de partit, el FC Barcelona ha aconseguit avançar-se en el marcador amb la diana de Collado (60′). Ha estat un cop dur pel Juvenil A, però no li ha perdut la cara al partit, i han tingut alguna oportunitat per empatar, tot i que no s’ha pogut superar el porter local. Els culers han seguit amb la possessió de pilota i han aconseguit fer el segon gol mitjançant Sergi Goméz (77′). En aquest moment els quadribarrats s’han descoronat i els blaugranes tan sols dos minuts més tard han fet el tercer a càrrec de Martí (79′). Abans d’acabar el duel, Monchu ha fet la quarta diana pel Barça (88′), amb un Sant Andreu, que ja veia impossible la remuntada. Amb aquesta derrota els quadribarrats trenquen una ratxa de sis partits consecutius sense perdre i són els novens classificats.

Fitxa tècnica

FC Barcelona (4): Iñaki, Mate (Arnau, 82′), Chumi, Mingueza, Miranda, Monchu, Sergio (Edgar, 77′), Riqui, Juan (Martí, 79′), Collado (Calavera, 82′) i Quique.

Juvenil A (0): Sasot, Espígol (Cencillo, 74′), Molina (Ferrer, 70′), Wanderson, Aleix, Guillem, Sergi, Viver (Jairo, 62′), Franco, Puerto (Alcoba, 83′) i Adrià.

Gols: 1-0 Collado (60′), 2-0 Juan (77′), 3-0 Martí (79′), 4-0 Monchu (86′).

Àrbitre: Sr. Víctor Manuel Sánchez Rico.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 11 de Divisió d’Honor Juvenil disputat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Imatge destacada: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS