En joc la quarta posició

El Sant Andreu rep aquest diumenge (12:00h) el Prat al Narcís Sala, un partit en el qual està en joc la quarta posició de la classificació. L’equip de Mikel Azparren està empatat a punts amb el conjunt pota-blava i cercarà un triomf que consolidi els andreuencs a la zona de promoció d’ascens a tres jornades d’acabar la primera volta.

La igualtat i la competitivitat d’aquesta temporada no són un tòpic. Quatre equips estan empatats a 25 punts i pugnen per les posicions de privilegi i per a atrapar els primers classificats. Dos d’aquests, el Sant Andreu i el Prat, s’enfronten diumenge al Narcís Sala en un duel que promet emocions fortes i espectacle. A més, el Vilafranca (24) i el Pobla de Mafumet (25) també s’enfronten entre ells.

L’equip de Mikel Azparren encara les quatre jornades abans d’acabar la primera volta i de l’aturada nadalenca en una bona dinàmica. Els andreuencs només han patit una derrota les últimes deu jornades i fa dues setmanes van retrobar-se amb les bones sensacions a casa amb la golejada contra el Gavà, i diumenge passat van completar un gran partit tot i l’empat contra l’Europa.

El Prat va retrobar-se amb la victòria la setmana passada després de dues derrotes consecutives. Malgrat que té números similars al Sant Andreu, l’equip del Baix Llobregat potser no arriba en tan bon moment. En tot cas, és un rival de llarga trajectòria, tot i no haver-se pogut mantenir a Segona Divisió B, i serà difícil de batre.

Precedents

Els últims precedents entre ambdós equips són de fa dues temporades. El Prat, que fou campió, va endur-se els tres punts de l’estadi andreuenc (1-3). A la segona volta, l’encontre va acabar amb un empat sense gols. El balanç global és força igualat, amb sis victòries quadribarrades, tres empats i cinc triomfs pratencs.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb les baixes de Dani Guerrero i Carroza, per molèsties físiques que es va fer en el partit enfront del CE Europa. Jordi Méndez i Óscar Muñoz són dubte, però en els últims dies han evolucionat favorablement de les seves respectives lesions. Per la seva banda, el Prat tindrà la baixa d’Uri Escabrós per acumulació de targetes grogues.

UE SANT ANDREU – AE PRAT

Competició: Jornada 16 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 19 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Pol Godia Solé (del. Lleida), assistit per Jesús Gimeno Solans (Lleida) i Axel Marcelino Gracia (Lleida)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS