Informació sobre l’accés al Nou Sardenya

Andreuencs, ja s’acosta el derbi entre l’Europa i el Sant Andreu. Es disputa aquest diumenge a les 12:00h al Nou Sardenya. És un partit important pels homes de Mikel Azparren i necessiten l’escalf de l’afició quadribarrada.

Tots els socis i aficionats de la UE Sant Andreu s’hauran de dirigir a les taquilles del carrer Sardenya cantonada amb Camèlies on hauran de comprar entrada. El seu cost serà de deu euros. Es podrà comprar les entrades a partir de les 10:00h, que és l’hora a què obriran les taquilles.

Per entrar al camp els socis i aficionats quadribarrats hauran d’accedir per la porta d’aquell mateix córner i l’espai delimitat per a la nostra afició dins l’estadi serà el gol del carrer Sardenya, com així ha estat en les darreres dues temporades.

Imatge: CE Europa

Més en

El Sant Andreu cau a l’Estartit (1-0)

Premsa21 de novembre de 2017

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa20 de novembre de 2017

La Junta General d’Accionistes, el 20 de desembre

Premsa20 de novembre de 2017

Un empat que val més d’un punt (2-2)

Premsa19 de novembre de 2017