Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Continuar amb la bona dinàmica com s’ha fet en les darreres jornades. Aquest és l’objectiu tant pel Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic, per afrontar aquesta jornada. Ambdós equips estan en un bon moment, però tindran rivals d’altura, que els servirà com una bona prova per mostrar quins són els objectius reals de la temporada. Pel que fa al filial quadribarrat s’enfrontarà al CE Europa B, en el que ha estat anomenat “El Mini Derbi”, el diumenge al Narcís Sala a les 18:45h. Per altra banda, el conjunt entrenat per David Prats es desplaçarà diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per jugar contra el FC Barcelona a les 11:00h. 

FC Barcelona – Juvenil A

El Sant Andreu encara l’últim tram de l’etapa reina. Després d’haver superat els ports de muntanya, contra el FC Girona i el RCD Espanyol, els quadribarrats s’enfrontaran al FC Barcelona i completaran d’aquesta manera el seu “Tourmalet” particular, contra tres rivals d’entitat a la Divisió d’Honor Juvenil. Després de la victòria contra els gironins i el bon empat enfront dels blanc-i-blaus, els homes de David Prats arriben amb la moral alta per jugar contra els culers. El duel serà aquest diumenge a les 11:00h a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

El FC Barcelona no travessa un bon moment de resultats. Només ha sumat dos punts dels últims nou possibles. En el darrer partit va perdre, sorprenentment, 1-0 contra el CD San Francisco, un equip que lluita per sortir de la zona de descens. Per tant, el Sant Andreu i els culers arriben al partit amb dinàmiques oposades, però serà igualment un duel difícil pels andreuencs. Una victòria del Juvenil A serviria per allunyar-se, encara més de les últimes places de la classificació, que signifiquen el descens de la categoria.

Sant Andreu Atlètic – CE Europa B

Des de fa dues temporades tenim el derbi Sant Andreu-Europa a la Tercera Divisió. Però aquest cap de setmana serà un derbi diferent. S’enfrontaran els dos filials aquest diumenge a les 18:45h al Narcís Sala. Aquest partit ja ha estat designat com “El Mini Derbi” i serà un encontre entre els dos equips que es troben liderant la classificació empatats a punts. Per tant, és un dels millors matxs de la Segona Catalana Grup II. Pel Sant Andreu Atlètic aquest enfrontament arriba en el millor moment, ja que ha encadenat cinc victòries consecutives i és el conjunt que està més en forma de la categoria.

Per altra banda el CE Europa B, va empatar el darrer partit contra el CE Escola de Futbol Mataró, que és l’altre equip que també està empatat a punts amb graciencs i andreuencs liderant la lliga. El Sant Andreu Atlètic està intractable com a local. Ha guanyat tres dels quatre duels disputats al Narcís Sala i l’altre va ser un empat contra la UD Parc. L‘Europa com a visitant serà un rival perillós perquè en el que portem de lliga ha sumat tres victòries en quatre desplaçaments i l’altre duel va empatar al camp del CF Escola Esportiva Guineueta. Serà un duel d’altura i  perquè és un derbi, com un enfrontament entre dos conjunts que lluiten pel mateix objectiu, és d’aquells duels que valen més de tres punts. Animen a tota la parròquia quadribarrada a donar escalf al Sant Andreu Atlètic aquest diumenge a les 18:45h. Entre tots, afició i equip hem de guanyar aquest derbi.

Fotografia: El Sant Andreu Atlètic celebrant la darrera victòria enfront del CE Llavaneres | Daniel Aznar

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS