Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic s’enfronten en aquesta jornada a rivals directes en la classificació. El filial es desplaça diumenge (16:30h) al camp del CE Escola Futbol Mataró, que està empatat a punts amb els andreuencs en el lideratge del Grup II de la Segona Catalana. Per altra banda, el conjunt entrenat per David Prats rebrà dissabte (17:00h) en el Narcís Sala el Club Gimnàstic Tarragona, que en aquest cas també està igualat a punts amb els quadribarrats, a la zona mitjana de la classificació i tots dos amb l’objectiu d’aconseguir una victòria per allunyar-se del descens.

Juvenil A – Club Gimnàstic Tarragona

Els andreuencs han superat, i amb nota, el tram més dur de la temporada sumant un triomf contra el FC Girona, un empat enfront del RCD Espanyol i una derrota amb el FC Barcelona en les darreres tres jornades. Els homes entrenats per David Prats han mostrat ser molt competitius contra els rivals forts de la categoria i han agafat moral per afrontar els següents duels. El proper és aquest dissabte a les 17:00h al Narcís Sala contra el Club Gimnàstic Tarragona, que ocupa la dotzena posició en la classificació, però empatat a 14 punts amb els andreuencs que són novens.

Els tarragonins arriben al matx amb una dinàmica de resultats molt dolenta. Només han sumat 1 punt dels últims 18 possibles i acumulen tres derrotes consecutives en les tres últimes jornades. És un rival necessitat de punts i que no ha marcat cap gol en els darrers sis partits. És un duel que pot semblar trampa, i el Juvenil ho haurà de tenir en compte perquè s’aconsegueixi una victòria quadribarrada al Narcís Sala. Un triomf dels andreuencs permetria allunyar-se del descens, una zona que com més lluny estigui, millor.

CE Escola Futbol Mataró – Sant Andreu Atlètic

El filial, després d’haver empatat 2-2 contra el CE Europa B en la darrera jornada, li toca visitar el camp d’un dels altres rivals fort de la categoria, el CE Escola Futbol Mataró. Els andreuencs arriben en un molt dolç pel que fa als resultats. Fa set partits que no perden, i de tots aquests, cinc van ser triomfs quadribarrats. Aquesta bona ratxa els ha permès ser colíders de la categoria, amb el rival d’aquesta jornada, els graciencs i el CF Escola Esportiva Guineueta, tots quatre empatats a 21 punts.

Seguir en la bona línia pel Sant Andreu Atlètic serà complicat. Els mataronins són un rival molt fort com a local, han guanyat tots els partits a casa menys un, que precisament va ser la darrera jornada contra l’AT Sant Pol, el sisè classificat. Això sí, a part d’aquest darrer resultat, el Mataró també va empatar 0-0 en l’anterior jornada, contra el CE Europa B, per tant travessa un moment que no ha viscut en el que s’ha disputat de lliga, no haver guanyat en dos duels consecutius. Aconseguir un bon resultat pel Sant Andreu Atlètic refermaria la candidatura andreuenca per estar a dalt de tot del Grup II de la Segona Catalana a final de temporada.

Fotografia: Albert Ramírez

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS