Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

El filial vol mantenir la bona ratxa que duu i seguir fent el Narcís Sala un fortí. Els quadribarrats rebran diumenge (18:45h) l’AT Sant Pol, el cinquè classificat. Per altra banda el Juvenil A s’ha de retrobar amb la victòria, després de dues derrotes consecutives. El rival, però, serà complicat. Els andreuencs diumenge visitaran el camp del RCD Mallorca (17:30h), que és el tercer a la lliga.

RCD Mallorca – Juvenil A

Els homes entrenats per David Prats es troben en un petit sotrac, pel que fa a resultats. Després d’assolir una ratxa de sis duels sense perdre, ara encadenen dues desfetes consecutives. L’última dolorosa, contra el Club Gimnàstic Tarragona, un equip que estava empatat a punts amb els andreuencs i que va remuntar un 2-0 a favor del Juvenil A. El rival d’aquesta jornada és un equip de la part alta de la classificació, el RCD Mallorca, que és el tercer classificat.

Els mallorquins arriben al duel després de perdre per 2-1 contra  el RCD Espanyol, però anteriorment havien aconseguit sis victòries consecutives. A més, com a locals, és un equip fort. Cinc triomfs i un empat en els sis partits disputats. Per tant serà un desplaçament complicat pels quadribarrats, que ara es troben en l’onzena posició de la classificació, quatre punts per sobre del descens. La part positiva és que el Juvenil A s’ha mostrat molt competitiu quan s’enfronta a rivals de la part alta de la classificació, ja ho va demostrar contra el FC Girona, l’Espanyol i va fer suar de valent al FC Barcelona, tot i el resultat final enganyós de 4-0 pels culers.

Sant Andreu Atlètic – AT Sant Pol

El filial es troba en un moment molt dolç. És lider de la lliga, empatat a punts amb el CE Europa B, i duu una ratxa de vuit partits sense perdre, dels quals sis són victòries. La darrera, de molt mèrit, guanyant al camp del CE Escola Futbol Mataró per 1-3, que arribava també empatat a punts amb andreuencs i graciencs en el lideratge de la classificació. El Sant Andreu Atlètic rebrà diumenge (18:45h) al Narcís Sala, l’AT Sant Pol.

El rival és el cinquè classificat i duu tres partits consecutius sense perdre. Els seus registres com a visitant són de tres empats, una victòria i una derrota. Per altra banda el Sant Andreu Atlètic és un equip que no coneix la derrota al Narcís Sala (tres triomfs i dos empats). Una victòria quadribarrada serviria per seguir liderant la classificació i allargar, una jornada més, el gran moment que viuen els andreuencs.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS