Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Toca refer-se. Després de les derrotes d’ambdós equips la passada jornada, els dos conjunts andreuencs tenen l’oportunitat de capgirar el resultat, jugant al Narcís Sala, aquest cap de setmana. Dissabte el Juvenil A s’enfronta a la PD Santa Eulàlia (16:00h). El Sant Andreu Atlètic jugarà diumenge (18:00h) contra el CF Besos Baron de Viver.

Juvenil A – PD Santa Eulàlia

Els homes entrenats per David Prats travessen el pitjor moment de la temporada havent encadenat tres derrotes consecutives. Amb aquests últims resultats els quadribarrats s’han apropat a la zona del descens, ocupant l’onzena posició, dos punts per sobre del CF Damm, que seria el darrer equip que perdria la categoria. Per allunyar-se de la zona calenta de la classificació la millor fórmula és aconseguir la victòria contra la PD Santa Eulàlia, aquest dissabte al Narcís Sala (16:00h).

Els mallorquins són els cuers de la classificació i només han sumat una victòria en tretze partits. La resta han estat tot derrotes i acumula quatre desfetes consecutives. Només han marcat 6 gols i n’han encaixat 31. A pesar d’això, en la darrera jornada van fer suar de valent el RCD Espanyol, perquè els blanc-i-blaus aconseguissin la victòria per 1-2. La PD Santa Eulàlia és un rival que arriba en hores baixes i necessitat de punts. El Sant Andreu haurà d’estar molt atent, per no veure’s sorprès i poder assegurar una nova victòria al Narcís Sala.

Sant Andreu Atlètic – CF Besos Baron de Viver

El filial quadribarrat va perdre en l’anterior jornada per 0-2 contra l’AT Sant Pol, sent la segona desfeta de la temporada, i va trencar la ratxa de vuit partits consecutius sense conèixer la derrota. Amb una classificació tan igualada, aquest darrer resultat va fer perdre el lideratge els andreuencs i van baixar fins a la quarta posició, a un punt del líder, el CE Europa B.

El rival d’aquesta jornada del Sant Andreu Atlètic és el CF Besos Baron de Viver, situat a la part mitjana baixa de la classificació. Els visitants acumulen cinc partits sense guanyar, dels quals els dos últims han estat derrotes. Si el Sant Andreu Atlètic vol assaltar la part alta de la lliga, necessita sumar els tres punts, obtenint així la quarta victòria del filial al Narcís Sala en el que s’ha disputat de campionat.

 

Fotografia: Patricia Bennassar

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS