Prèvia: Sant Andreu – Porqueres

El Sant Andreu rep aquest diumenge (16:30h) la UE Porqueres al Narcís Sala. Les andreuenques no guanyen a l’estadi quadribarrat des de la primera jornada i només han guanyat un partit les últimes sis jornades.

Sense urgències i a la zona mitjana de la classificació, el Sant Andreu ha de créixer i necessita entrar en una bona dinàmica. A més, les andreuenques volen començar a sumar punts a casa, on s’han escapat partits contra equips de la zona baixa de la classificació. Ara mateix

El Porqueres tampoc travessa el millor moment de la temporada. Només ha guanyat un encontre les últimes cinc jornades, la setmana passada contra el Sabadell. A domicili han sumat set punts de dotze possibles.

UE SANT ANDREU – UE PORQUERES

Competició: Jornada 11 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 26 de novembre, a les 16:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Àlex Gómez Meneses (del. Barcelona), assistit per Giorgio Eguisquiza Solis (Barcelona) i Mari Carmen Catalán Chiroque (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Victòria del Juvenil A i derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa17 de desembre de 2018

Que sigui un punt d’inflexió (4-0)

Premsa16 de desembre de 2018

Sense marge d’error

Premsa15 de desembre de 2018

Prèvia Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de desembre de 2018