Prèvia: Sant Andreu – Porqueres

El Sant Andreu rep aquest diumenge (16:30h) la UE Porqueres al Narcís Sala. Les andreuenques no guanyen a l’estadi quadribarrat des de la primera jornada i només han guanyat un partit les últimes sis jornades.

Sense urgències i a la zona mitjana de la classificació, el Sant Andreu ha de créixer i necessita entrar en una bona dinàmica. A més, les andreuenques volen començar a sumar punts a casa, on s’han escapat partits contra equips de la zona baixa de la classificació. Ara mateix

El Porqueres tampoc travessa el millor moment de la temporada. Només ha guanyat un encontre les últimes cinc jornades, la setmana passada contra el Sabadell. A domicili han sumat set punts de dotze possibles.

UE SANT ANDREU – UE PORQUERES

Competició: Jornada 11 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 26 de novembre, a les 16:30h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Àlex Gómez Meneses (del. Barcelona), assistit per Giorgio Eguisquiza Solis (Barcelona) i Mari Carmen Catalán Chiroque (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018

El Sant Andreu torna als entrenaments el dia 18

Premsa10 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Alberto Carroza

Premsa9 de juliol de 2018