Prèvia: Sant Andreu – Vic Riuprimer

El Sant Andreu rep aquest diumenge a la tarda (18:00h) el Vic Riuprimer al Narcís Sala. L’equip de Jordi Pérez intentarà tornar a guanyar a casa després de dues derrotes consecutives a l’estadi andreuenc.

La setmana passada les quadribarrades van trencar la mala ratxa en la qual havien entrat les últimes jornades amb una victòria a domicili, al camp del Fontsanta-Fatjó. El Sant Andreu, però, té ara un os dur de rosegar, ja que el Vic Riuprimer és el segon classificat de la lliga.

L’equip osonenc arriba després de sumar dues victòries consecutives. El Vic Riuprimer només ha perdut un encontre dels vuit que ha disputat fins ara, és un dels equips més golejadors (19) i menys golejat (7). Les andreuenques intentaran sumar contra un rival d’entitat.

UE SANT ANDREU – VIC RIUPRIMER RFC

Competició: Jornada 9 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 12 de novembre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Ramon Rovira Gras (del. Barcelona), assistit per Pau Antunez Clavero (Barcelona) i Mohamed Bouyazzam Kachckouch (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018

Última ronda abans dels quarts de final

Premsa11 d'agost de 2018

Aleix Campanario, fisioterapeuta que s’incorpora al cos tècnic

Premsa10 d'agost de 2018

El Sant Andreu agafa embranzida a la Copa Catalunya

Premsa8 d'agost de 2018