Prèvia: Sant Andreu – Vic Riuprimer

El Sant Andreu rep aquest diumenge a la tarda (18:00h) el Vic Riuprimer al Narcís Sala. L’equip de Jordi Pérez intentarà tornar a guanyar a casa després de dues derrotes consecutives a l’estadi andreuenc.

La setmana passada les quadribarrades van trencar la mala ratxa en la qual havien entrat les últimes jornades amb una victòria a domicili, al camp del Fontsanta-Fatjó. El Sant Andreu, però, té ara un os dur de rosegar, ja que el Vic Riuprimer és el segon classificat de la lliga.

L’equip osonenc arriba després de sumar dues victòries consecutives. El Vic Riuprimer només ha perdut un encontre dels vuit que ha disputat fins ara, és un dels equips més golejadors (19) i menys golejat (7). Les andreuenques intentaran sumar contra un rival d’entitat.

UE SANT ANDREU – VIC RIUPRIMER RFC

Competició: Jornada 9 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 12 de novembre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: Ramon Rovira Gras (del. Barcelona), assistit per Pau Antunez Clavero (Barcelona) i Mohamed Bouyazzam Kachckouch (Barcelona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

L’hora de la veritat

Premsa18 de maig de 2018

Prèvia Sant Andreu Atlètic

Premsa18 de maig de 2018

Pantalla gegant per veure el partit d’anada a Els Catalanistes

Premsa17 de maig de 2018

Segovia: ‘La il·lusió de fer coses grans amb el Sant Andreu sempre hi és’

Premsa17 de maig de 2018