Prèvia: UE L’Estartit – UE Sant Andreu

El Sant Andreu es desplaça aquest diumenge a l’Estartit (12:00h). L’equip de Jordi Pérez, situat a mitja taula en setena posició, tractarà de sorprendre el quart classificat a domicili amb un triomf que retorni les andreuenques a la bona línia.

Les quadribarrades van tornar a caure derrotades la setmana passada al Narcís Sala, aquesta vegada contra el segon classificat i per la mínima. El Sant Andreu, però, va guanyar en el seu últim desplaçament i intentarà tornar a fer-ho a l’Empordà. En cas de victòria, les andreuenques atraparien les seves rivals de diumenge.

L’Estartit és el quart classificat i un dels equips menys golejats en aquest inici de temporada amb només vuit gols en contra en nou partits. No obstant això, tampoc és un equip gaire golejador (12). La seva solidesa els ha permès sumar en tots els encontres disputats excepte en un.

UE L’ESTARTIT – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 10 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 19 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Municipal L’Estartit
Arbitratge: Jan Cobos Pujol (del. Girona), assistit per Adrià Ballesteros Jurado (Girona) i Daniel Nogueira Orellana (Girona)

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

UE Sant Andreu, espai lliure de fum

Premsa19 de març de 2018

Victòria per continuar mirant amunt (3-1)

Premsa18 de març de 2018

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018