Tercera derrota consecutiva del Femení a casa (1-2)

El Club Vic Riuprimer Refo Futbol ha demostrat per què són les segones en la classificació, aconseguint la victòria al Narcís Sala, tot i la lluita fins a l’últim moment del Femení. En els primers 20 minuts de partit les visitants s’han posat 0-2 en el marcador. Les andreuenques han aconseguit reduir diferències amb la diana d’Adriana Quer, però no ha estat suficient per empatar. Tercera derrota consecutiva al Narcís Sala del Sant Andreu, que se situa en la posició número 7 a la lliga.

El Femení ha entrat en una mala dinàmica quan juga els partits al Narcís Sala, tal com li ha passat al primer equip masculí. La rival de la darrera jornada, el Club Vic Riuprimer Refo Futbol arribava al duel com a segones en la classificació, per tant eren unes contrincants complicades. El partit ha començat malament pels interessos de les quadribarrades, ja que les visitants s’han avançat ràpidament en el marcador amb la diana de Gemma Pla (5′). Poc després han fet el segon mitjançant Nuria Sala (20′). Li tocava remar a contracorrent al Sant Andreu.

En la segona meitat les andreuenques han sortit decididament a la recerca de l’empat. La diana s’ha fet esperar, després de diversos intents fallits de les quadribarrades, però Adriana Quer ha retallat distàncies en el marcador (79′). Això sí, ha faltat temps per poder anotar el gol de l’empat. Nova derrota del Femení a casa, la tercera consecutiva al Narcís Sala, i s’ha situat setè a la classificació amb 13 punts.

Fitxa tècnica

Sant Andreu (1): Laia Garcia, Aroha Medina, Judith Calonge, Saray Vidaña, Nuria Raya, Cristina Jiménez, Andrea Martínez, Amanda Manjón, Carmen Yera, Judith Sáez i Anna Molet. També han jugat Itamar Sánchez, Claudia Valentín, Marta García i Adriana Quer.

Club Vic Riuprimer Refo Futbol (2): Irene Moreno, Julia Prats, Queralt Torradeflot, Monica Lozano, Nuria Sala, Anna Ponce, Sara Vinues, Gemma Pla, Clara Arco, Cristina Mir i Ester Arnaus. També han jugat Mar Vázquez, Sara Terricabres, Meritxell Parareda, Julia Roca, Aina Portell i Laura Ordeix.

Gols: 0-1 Gemma Pla (5′), 0-2 Nuria Sala (20′), 1-2 Adriana Quer (79′).

Àrbitre: Sra. Teresa Rovira Gras (del. Barcelona) ha amonestat Saray Vidaña (65′), Marta García (80′), Judith Calonge (87′) pel Sant Andreu i Queralt Torradeflot (66′) per les visitants.

Imatge: Xavier Garcia

Més en

Acord amb AEFEM per portar jugadors a l’experiència Sant Andreu

Premsa13 de gener de 2020

Victòries del Femení A i Femení B

Premsa13 de gener de 2020

Estrena del 2020 amb derrota (3-0)

Premsa12 de gener de 2020

Partidàs amb empat final (2-2)

Premsa12 de gener de 2020