Un derbi amb molts al·licients

El Sant Andreu s’enfronta a l’Europa diumenge al migdia (12:00h). L’equip de Mikel Azparren defensarà la quarta plaça de la classificació al Nou Sardenya, on pot sumar la sisena victòria consecutiva a domicili. Els quadribarrats arriben al derbi en un bon moment de forma i volen donar una nova alegria a l’afició.

Diumenge arriba un dels partits més esperats de la temporada per l’afició del Sant Andreu. Un derbi contra l’Europa sempre és especial per la rivalitat històrica entre ambdós equips i la competitivitat que han demostrat en els últims enfrontaments. De fet, els dos conjunts intentaran desfer els empats que han protagonitzat les dues darreres temporades.

El Sant Andreu arriba en un bon moment al Nou Sardenya. L’equip de Mikel Azparren defensa la quarta plaça, és el menys golejat de la lliga i encadena cinc victòries consecutives fora de casa, a la que se suma la golejada aconseguida el passat diumenge al Narcís Sala. Els quadribarrats arriben en un bon moment de joc i esperen poder refermar-lo.

Per la seva banda, l’Europa també arriba en moment ascendent. L’equip gracienc ha aconseguit encadenar dues victòries consecutives i és desè, a només tres punts dels andreuencs. En altres paraules, hi ha cinc equips que separen escapulats i quadribarrats, però només tres punts. Tan sols la victòria asseguraria que el Sant Andreu acabés la jornada quart.

Precedents

Els últims quatre derbis han acabat en taules. La temporada passada, sense gols. L’anterior, amb un empat a zero al Nou Sardenya i un empat a un gol al Narcís Sala. En global, el balanç és molt igualat: 36 triomfs andreuencs, 34 pels graciencs i 20 empats.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb les baixes per lesió de Dani Guerrero, Óscar Muñoz i Jordi Méndez. En canvi, sí que està disponible Ton Alcover després d’haver complert un partit de sanció per acumulació de targetes grogues.

CE EUROPA – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 15 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 12 de novembre, a les 12:00h
Estadi: Nou Sardenya
Arbitratge: Pau Garcia Fuster (del. Barcelona), assistit per Guillem Parera Gaspar (Barcelona) i David Barón Ajenjo (Barcelona)
Seguiment: @uesantandreu, Ràdio Trinijove i Betevé

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS