Un empat que val més d’un punt (2-2)

El Sant Andreu ha empatat un partit, que s’havia posat molt coll amunt. Després d’una primera meitat sense gaires oportunitats, la segona part ha estat ben diferent. En la represa l’AE Prat s’ha posat 0-2 en el marcador, però els quadribarrats no s’han rendit en cap moment. Primer Elhadji en el 79′ i posteriorment Alfred, en el 89′, han igualat el duel. L’equip de Mikel Azparren suma 1 punt, però amb la sensació que aquest resultat val mol més i amb una injecció de moral molt gran.

Després de l’empat 0-0 en el derbi enfront del CE Europa, arribava un altre duel complicat, en aquesta jornada contra l’AE Prat. Era un partit contra un rival directe en la classificació i que estava empatat a punts amb els andreuencs. Sabent de la importància del partit, tots dos equips en els primers minuts no volien arriscar més del necessari. La possessió de pilota ha estat molt repartida i cap dels dos conjunts ha disposat d’oportunitats clares en el inici del matx. La primera ocasió ha estat pel Sant Andreu, en una cessió comesa pel porter visitant. El xut de Ton Alcover s’ha estavellat a la barrera.

A mesura que han anat avançant els minuts l’equip de Mikel Azparren ha controlat més la pilota i el joc, mentre que el conjunt pota blava ha aprofitat més la faceta del contracop. En el minut 25 una centrada lateral de Ton, s’ha passejat per l’àrea del Prat, però cap jugador del Sant Andreu ha arribat a rematar. L’oportunitat més clara en el primer temps ha estat pels visitants. Pau Darbra ha conduït un contraatac, ha arribat fins a l’àrea quadribarrada i ha provat el xut. Segovia, molt ben col·locat, ha aturat el tir amb una bona intervenció (39′). Just abans del descans, Juanan ha tingut una ocasió, en un xut de volea a la frontal, però ha marxat molt desviat (43′).

Segovia en una acció durant la primera part. | Judit Andreu

A la represa l’equip pota blava ha sortit endollat i en un atac ha provocat un penal d’un defensor del Sant Andreu. Ignacio ha marcat la pena màxima, tot i que Segovia ha endevinat el cantó per on ha disparat el futbolista visitant, però no ha pogut aturar la bola (49′). Poc després, el Prat ha fet el segon gol a la sortida d’un córner mitjançant Carlos Cano (56′). Han estat uns minuts en què els andreuencs han quedat estabornits.

La reacció no s’ha fet esperar i Azparren ha mogut fitxa amb un doble canvi. Han entrat al camp Josu i Luismi, que han revitalitzat l’atac quadribarrat. Luismi ha obligat a fer una grandíssima aturada a Sergio, en una molt bona rematada de cap del futbolista andreuenc (61′). La tercera substitució del Sant Andreu ha estat molt important perquè ha entrat al terreny de joc Óscar Muñoz, que ha estat un factor clar en el gol d’Elhadji.

Quan Muñoz feia només dos minuts que estava sobre la gespa del Narcís Sala, ha rematat una centrada lateral, que s’ha estavellat al pal, però Elhadji ha aprofitat el rebot per marcar sobre la línia de gol (79′). Era l’1-2 en el marcador i han augmentat les esperances dels jugadors i aficionats quadribarrats d’empatar el duel. En els darrers 10 minuts s’ha viscut un partit molt tens i en què el conjunt visitant aprofitava diverses accions per fer córrer el temps, mentre la bola no estava en joc.

Luismi celebrant amb Alfred el gol de l’empat (2-2). | Judit Andreu

El Sant Andreu no s’ha rendit i ha bombardejat a centrades l’àrea del Prat buscant a les dues referències en atac, Elhadji i Óscar Muñoz. Tot i això, qui ha avisat, per part quadribarrada, ha estat Noguera amb una gran volea amb la cama dreta, que ha marxat fregant el pal (85′). En el minut 87′ hi ha hagut una picabaralla just davant de la banqueta visitant, ja que un jugador suplent del Prat ha impedit Josu treure ràpidament un servei de banda. Després d’aquests moments de tensió, s’ha reprès el futbol i el Sant Andreu ha pogut empatar, mitjançant una gran rematada d’Alfred, que ha entrat per l’escaire de la porteria (89′). Ha esclatat la bogeria al Narcís Sala.

El temps afegit ha estat d’infart. El partit estava completament trencat, amb anades i vingudes pels dos equips. L’oportunitat més clara ha estat pels visitants, ja que la vaselina d’un jugador del Prat ha estat a punt d’entrar a la porteria quadribarrada, però Juanma, sota pals, ha refusat la pilota a córner. En la darrera acció del duel hi ha hagut polèmica perquè l’àrbitre ha xiulat final quan Alfred tenia la pilota controlada dins l’àrea del conjunt pota blava. Al final empat 2-2 en el marcador, però amb el regust que el resultat obtingut val molt més que el punt que s’ha sumat.

Segon empat consecutiu i el Sant Andreu ha trencat la ratxa de quatre partits sense encaixar cap gol. Ara els quadribarrats són sisens a la classificació, a dos punts del quart, el FC Terrassa. El proper partit també serà contra un rival directe, el CE Hospitalet.

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (2): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López, Ton Alcover, Víctor Alonso (Óscar Muñoz, 77′), Juanan (Josu, 59′), Alberto (Luismi, 59′), Alfred i Elhadji.

AE Prat (2): Sergio, Diego, Aitor, Ricarte, Fede, Javi Lara (Senent, 73′), Putxi, Ignacio, Padilla (Ñito, 81′), Darbra i Carlos Cano (Poves, 67′).

Gols: 0-1 Rosillo p. (50′), 0-2 Cano (56′), 1-2 Elhadji (80′), 2-2 Alfred (89′).

Àrbitre: Sr. Pol Gòdia Solé (del. Lleida) ha amonestat Segovia (41′), Llamas (64′), Óscar Muñoz (90′), Josu i Juanma pels locals i Aitor (84′), Carlos Cano pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 16 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN


RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Santfeliuenc 1-1 UE Castelldefels

RCD Espanyol B 3-0 UE Figueres

UA Horta 1-2 CE Europa

CF Pobla de Mafumet 0-0 FC Santboià

FC Vilafranca 1-2 FC Terrassa

CF Palamós 3-1 CF Gavà

EC Granollers 2-1 CE Hospitalet

FC Ascó 2-2 CF Reus Deportiu B

UE Vilassar de Mar 2-2 FC Cerdanyola del Vallès

CLASSIFICACIÓ (J16)

FCF.cat

Imatge: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS