Victòria del filial, derrota del Juvenil A

Sensacions contraposades. Per una banda el Sant Andreu Atlètic ha aconseguit un gran triomf per 1-3 al camp del CE Escola Futbol Mataró, que estava empatat a punts amb els andreuencs liderant la classificació. Per l’altra banda el Juvenil A ha perdut un duel, en el qual anava guanyant per 2-0, i ha acabat perdent per 2-3 enfront del Club Gimnàstic Tarragona, un equip que també estava empatat a punts amb els quadribarrats.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (1-3)

Cop d’autoritat del filial quadribarrat. El Sant Andreu Atlètic ha vençut al CE Escola Futbol Mataró per 1-3 fent una gran exhibició. Era un camp complicat i els quadribarrats han vençut de forma incontestable, a un rival que coliderava la classificació amb els andreuencs. De fet el Mataró no perdia a casa des del  26 de Març del 2017, enfront del Premià. En la passada temporada només van perdre aquell partit com a local, un clar exemple de la dificultat d’aconseguir els tres punts en aquest estadi. Els homes de Gerard Lucas han sortit molt endollats des del primer instant, i en els primers 26 minuts d’enfrontament s’han col·locat 0-3 en el marcador amb les dianes de David Llobet (7′), Daniel Aznar (14′ i 26′).

Superioritat incontestable dels andreuencs, que han mantingut el resultat de forma còmoda. Els locals només han pogut maquillar el marcador amb el gol de Sergio Palanco (82′). En el tram final del duel, s’han viscut diversos moments de tensió que han acabat amb un expulsat pel Mataró, Lluís Bargalló, i dos pel Sant Andreu Atlètic, Roger Gómez i Daniel Pérez. Tots tres per vermella directa. Aquesta gran victòria serveix els quadribarrats per seguir liderant la classificació, empatats a punts amb el CE Europa B, i continuar agafant moral i bones sensacions per les properes jornades.

Fitxa tècnica

CE Escola Futbol Mataró (1): Pol Andiñach, Francesc Parcerisas, Ismael Aguillar (Daniel González, 76′), Lluis Bargalló, Aitor González, David Rodríguez (Ricard Castrillo, 60′), Sergi Sánchez, Víctor Yustos, Marcel Espanya (Javier Bustos, 76′), Alejandro Cañadilla (Sergio Palanco, 60′) i Sergio López (Mustapha Kanteh, 60′).

Sant Andreu Atlètic (3): Adrià Escribano, Pol Lobo, Sergio Franco, Marc Cervera, Javier Purroy (Ismael Sánchez, 62′), Èric Ruiz, Bare Dahbi, Gabriel Adarve (Adrià, 81′), Daniel Aznar (Antonio Valverde, 76′), David Llobet (Borja Ogayar, 76′) i Marc Montejo (Daniel Pérez, 55′).

Gols: 0-1 David Llobet (7′), 0-2 Daniel Aznar (14′), 0-3 Daniel Aznar (26′), 1-3 Sergio Palanco (82′).

Àrbitre: Sr, Francisco Javier Pazo Mora (del. Barcelona) ha amonestat Sergi Sánchez (20′), Francesc Parcerisas (44′), Víctor Yustos (55′), Ismael Aguilar (60′), Ricard Castrillo (76′), Lluís Bargalló (vermella directa-87′) pels locals i Sergio Franco (17′), David Llobet (60′), Èric Ruiz (81′), Roger Gómez (vermella directa-87′), Badre Dahbi (88′), Daniel Pérez (vermella directa-89′), Marc Cervera (89′) pels andreuencs.

Incidències: Partit corresponent a la jornada número 11 del Grup II de la Segona Catalana disputat al Municipal d’Esports Mataró.

Derrota del Juvenil A (2-3)

Desfeta cruel dels andreuencs. Era un partit contra un rival directe, com el Club Gimnàstic Tarragona, que arribava en hores baixes, després de tres derrotes consecutives. El matx s’ha posat de cara pels andreuencs des de ben aviat quan Ferran ha rematat una gran centrada de Franco i ha fet el primer gol pel Sant Andreu (8′). Els homes entrenats per David Prats han desplegat un gran joc a l’inici del duel i en el minut 25 ha tornat a aparèixer Ferran, amb un autèntic golàs en un xut des de fora l’àrea que netejat les teranyines de l’escaire. Una gran primera mitja hora de partit dels andreuencs, però en tan sols 1 minut els visitants han empatat el matx amb els gols de Cid (32′) i Micó (33′). Incomprensiblement els quadribarrats han tingut una petita desconnexió, que ha fet arribar al descans en empat 2-2.

A la segona part s’ha vist un duel més equilibrat, sense un dominador clar, i amb ocasions per ambdós equips, tot i que no han estat encertats. En el tram final del duel el Juvenil ha viscut la cara dura del futbol. Montero ha vist la segona targeta groga i ha marxat expulsat (88′). Un mal presagi pels quadribarrats, que s’ha acabat fent realitat amb la diana visitant de la victòria, feta per Iker, en el temps afegit (92′). Una derrota molt cruel del Sant Andreu, després d’anar guanyant per 2-0 i acabar perdent en l’últim sospir al Narcís Sala. Amb aquesta desfeta, els homes entrenats per David Prats sumen la segona consecutiva i s’han situat en l’onzena posició, amb 14 punts, quatre per sobre del descens, que el marca el CF Lleida Esportiu Terraferma.

Fitxa tècnica

Juvenil (2): Saso, Max, Sergi, Wanderson, Aleix, Guillem (Viver ,78′), Ferran, Puerto (Adrian, 68′), Franco, Montero i Jairo (Montoya, 53′).

Club Gimnàstic Tarragona (3): Alejo, Tomas, Sergi, Iker, Pol, Oscar, Kero (Toldra, 63′), Cubells, Cid (Ralph, 77′), Pere (Guiu, 57′) i Mico.

Gols: 1-0 Ferran (8′), 2-0 Ferran (25′), 2-1 Cid (32′), 2-2 Mico (33′), 2-3 Iker (92′).

Àrbitre: Sr. Oriol Jarit Mesa ha amonestat Guillem, Ferran Puerta i expulsat Montero, per doble groga, pel Juvenil i Kero pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada número 12 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Imatge: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS