Victòria del Juvenil, empat del filial

El Sant Andreu Atlètic ha ensopegat en l’empat 1-1 al Narcís Sala contra el CF Besos Baron de Viver. El gol quadribarrat l’ha fet David Llobet. Per altra banda, el Juvenil A s’ha enfrontat a la PD Santa Eulàlia. Tot i que el resultat final ha estat d’empat 2-2, el Sant Andreu hipotèticament sumarà els tres punts per alineació indeguda dels mallorquins. Aquest dilluns s’ha presentat la impugnació.

Victòria del Juvenil A*

Tot i que el partit ha acabat en empat 2-2, la PD Santa Eulàlia va jugar amb un futbolista que estava sancionat. Aquest dilluns s’ha presentat una impugnació del matx i segurament el Sant Andreu serà el vencedor, per alineació indeguda dels visitants. Abans de començar el duel, els futbolistes de l’equip entrenat per David Prats van sortir amb una samarreta, que donava ànims als dos companys lesionats, Franco i Dimitris. Pel que fa a l’encontre els mallorquins es van avançar ràpidament en el marcador, i per partida doble, amb les dianes de Sanchis (11′) i Sergio (24′).

A la represa el Juvenil va sortir endollat des del principi i va ser capaç d’empatar el partit amb els gols de Ferran (52′) i Fernández (73′). La remuntada no es va poder finalitzar. Amb la probable victòria andreuenca, per alineació indeguda dels visitants, el Sant Andreu sumarà un nou triomf, que el permetrà allunya-se a cinc punts del descens.

Fitxa tècnica

Juvenil (2): Mora, Espigol, Ferrer, Wanderson, Sanchez (Busquets, 63′), Viver (Sencillo, 34′, Martinez, 65′), Montero, Montoya, Escarrabill, Ferran y Puerto (Jairo, 34′).

PD Santa Eulàlia (2): Roman, Ángel (Jackson, 58′), Exposito, Sanchis, Tur, Toure, Dieguez, Linares, Sergio (Muñoz , 78′), Montalban y Valiente.

Gols: 0-1 Sanchis (11′), 0-2 Sergio (24′), 1-2 Ferran (52′), 2-2 Fernández (73′)

Àrbitre: Sr. Hector Robas.

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 14 del Grup III de la Divisió d’Honor disputat al Narcís Sala.

Empat Sant Andreu Atlètic (1-1)

Ensopegada del filial quadribarrat al Narcís Sala, que el fa baixar fins a la cinquena posició en la classificació, a tres punts del líder, el CE Europa B. En els darrers dos partits, que s’han jugat a casa, els homes de Gerard Lucas han perdut per 0-2 contra l’AT Sant Pol i en l’última jornada un empat contra el CF Besos Baron de Viver. De nou, com en la derrota contra el Sant Pol, l’equip andreuenc ha sortit poc intens a l’inici del partit, cosa que l’ha penalitzat molt. Els visitants s’han avançat en el marcador en el minut 2 amb la diana de Cristian Carriqui. Tocava remar a contracorrent des de ben aviat. El Sant Andreu Atlètic s’ha convertit en el dominador del partit, però ha arribat al descans perdent.

Al segon temps s’ha continuat amb la mateixa dinàmica, els quadribarrats atacant i els visitants defensant. El gol del filial es resistia, però David Llobet ha aprofitat una escletxa en la defensa del CF Besos Baron de Viver per marcar el gol de l’empat (77′). Hi havia temps suficient per anotar la segona diana i culminar la remuntada, però l’equip entrenat per Gerard Lucas no ha estat encertat i el partit ha finalitzat amb l’empat 1-1. Ensopegada del filial, que encadena el segon partit consecutiu sense guanyar. El pròxim partit serà a casa del CF Argentona.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (1): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Xavier Fores (Badre Dahbi, 61′), Marc Cervera, Ismael Sanchez, Èric Ruiz, Antonio Valverde (Marc, 61′), Borja Ogayar (Gabriel Adarve, 67′), Daniel Aznar, David Llobet i Marc Montejo.

CF Besos Baron de Viver (1): Omar Palomares, Pablo Leal, Joan Antonio Coll, Cristian Carriqui, David Sanz, Max Escuriet (Ferran Martín, 83′), Lorenzo Almazán (Zeus Rodríguez, 67′), Mohamed Nazih (Abel José, 46′), Agustin Moliner, Alex Dominguez i Oriol Vives (aitor Miján, 67′).

Gols: 0-1 Cristian Carriqui (2′). 1-1 David Llobet (77′).

Àrbitre: Sr. Bilal Doudou Doudou (del. Barcelona) ha amonestat Xavier Fores (43′), Sergi Lobo (59′), David Llobet (77′), Javier Purroy (89′) pels locals i Cristian Carriqui (35′), Abel José (48′), Agustin Moliner (72′), Joan Antoni Coll (81′).

Incidències: Partit corresponent a la Jornada 13 del Grup II de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS