Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Mala jornada pels dos conjunts quadribarrats, que continuen immersos en una mala dinàmica de resultats. El Juvenil A ha caigut derrotat al camp de la UE Cornellà, amb el gol de la victòria dels locals en el últim minut de joc. Per altra banda, el Sant Andreu Atlètic ha perdut per 3-2 contra el CF Argentona i cada cop està més lluny de les places capdavanteres a la classificació. 

Derrota del Juvenil A (2-1)

Quan s’està en un mal moment, la mala sort és un factor molt important. El conjunt entrenat per David Prats ha tornat a viure aquest apartat del futbol en el partit contra la UE Cornellà. La primera meitat ha estat igualada i sense ocasions clares per cap dels dos equips. S’ha arribat al descans amb el 0-0 inicial.

Al segon temps s’ha mantingut la igualtat, tot i que tant el Juvenil A com el Cornellà arribaven més a la porteria contrària. Ferran ha estat a punt de fer el 0-1 en un contracop, però un defensor local, amb una gran acció, ha interceptat la jugada (68′). Poc després ha aparegut la mala sort, ja que un defensor quadribarrat s’ha fet un gol en pròpia, que ha avançat en el marcador l’equip dirigit per Rubén Garcia (72′). El Sant Andreu no s’ha rendit i Guillem, amb un gran xut des de la frontal, ha empatat el matx (81′). Però en la darrera acció del partit, els andreuencs han tornat a patir la cara amarga del futbol, i han encaixat la segona diana local, a càrrec de Pau Mateo, que ha fet quedar-se els tres punts a Cornellà. Ara mateix el Juvenil A es troba tres punts per sobre del descens, en dotzena posició.

Fitxa tècnica

UE Cornellà (2): Ramón, Marwan, Marc Vicente (Kike, 62′), Brian, Pau Mateo, Machuca, Juanma, Cristian (Kevin, 71′), Kilian (Sosa, 78′), Angelet (Duarte, 62′) i Ignasi.

UE Sant Andreu (1): Edu, Sergi, Albert, Wanderson, Aleix (Miki, 89′), Guillem, Max (Manel Busquets, 76′), Manel Montoya, Alejandro (Marc, 88′), Ferran i Jairo (Alex 60′).

Gols: 1-0 (propia puerta, 72′), 1-1 Guillem (81′), 2-1 Pau Mateo (90′).

Àrbitre: Rubén Ávalos Barrera. Ha amonestat Cristian, Ramón pels locals i Ferran, Alejandro, Wanderson (expulsat) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Nou Municipal de Cornellà.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (3-2)

Només un punt dels últims nou possibles ha sumat el filial quadribarrat. La visita al camp del CF Argentona no ha estat profitosa pel conjunt de Gerard Lucas, que ha baixat fins a la setena posició de la classificació. En la primera part, el partit s’ha posat molt coll amunt pels andreuencs, ja que Sergi Oliva (18′) i Dídac Bancells (41′) han fet que els locals arribessin amb el 2-0 al descans.

A la represa ha continuat el mal moment andreuenc i l’Argentona ha fet el tercer, mitjançant David Vacas (54′). El Sant Andreu Atlètic no ha donat el partit per finalitzat i ha tirat d’ofici per retallar distàncies en el marcador. Primer Gabriel Adarve (68′) i després Badre Dahbi (89′) han posat emoció al matx, però els hi ha faltat alguns minuts als jugadors del filial per culminar l’empat. Al final derrota per 3-2, que significa la tercera desfeta quadribarrada en el que s’ha disputat de campionat.

Fitxa tècnica

CF Argentona (3): Joan Guillamat, Eduard Benedito, Daniel Olmeda (Sergi Nogueras, 51′), Javier Fernández (Joaquín Hernández, 60′), Cristian Pérez (Gerard Rovira, 60′), Albert Coca, Dídac Bancells, Aitor Moreno (Jordi Català, 89′), Sergi Oliva, David Vacas (Cristian Manuel, 89′) i Alejandro Puig.

Sant Andreu Atlètic (2): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Marc Garcia, Marc Cervera (Javier Purroy, 65′), Ismael Sánchez (Javier Serrano, 65′), Èric Ruiz, Antonio Valverde (Borja Ogayar, 57′), Gabriel Adarve, Badre Dahbi, Daniel Aznar i Daniel Pérez (Johan, 57′).

Gols: 1-0 Sergi Oliva (18′), 2-0 Dídac Bancells (41′), 3-0 David Vacas (54′), 3-1 Gabriel Adarve (68′), 3-2 Badre Dahbi (89′).

Àrbitre: Sr. David Rosa Solsona (del. Bages) ha amonestat Javier Fernández (6′), Sergi Oliva (19′), Cristian Pérez (35′), Sergi Nogueras (74′), Aitor Moreno (78′), Gerard Rovira (88′) pels locals i Marc Cervera (7′), Gabriel Adarve (66′), Antonio Valverde (69′), Javier Serrano (72′), Badre Dahbi (72′), Javier Purroy (86′) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 14 del Grup II de la Segona Catalana disputat al Municipal d’Argentona.

 

Fotografia: Andrés Ayala.

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS