El Sant Andreu aixeca el cap a Sabadell (0-1)

El Sant Andreu ha aconseguit trencar una mala ratxa preocupant i s’ha imposat aquest diumenge al Sabadell. Un gol d’Anna Molet a la primera part va ser suficient per a decantar el partit del costat andreuencs. Les quadribarrades van saber gestionar l’avantatge mínim i tornar amb els tres punts al Narcís Sala.

Les andreuenques van sobreposar-se a l’ensurt inicial. Quan només s’havien jugat cinc minuts, l’àrbitre va xiular un penal favorable al Sabadell, però les arlequinades van perdre l’oportunitat d’avançar-se al marcador. Aquest error les va penalitzar i el Sant Andreu ho va aprofitar per decantar l’encontre amb un gol d’Anna Molet al minut 22.

A la segona meitat, les quadribarrades van saber administrar aquest avantatge mínim i endur-se tres punts molt importants de l’Olympia que permet trencar una ratxa de tres derrotes consecutives. El Sant Andreu ocupa ara la novena posició amb setze punts. El triomf permet agafar aire abans de l’aturada del pròxim cap de setmana i afrontar amb més tranquil·litat el duel contra el Sant Gabriel ‘B’ d’aquí a dues setmanes al Narcís Sala.

FITXA TÈCNICA

CE Sabadell FC (0): Piñol, Zambrano, Moya, Panisello, Bolívar, Sierra, Saez Pérez, Rodríguez Martínez, Rodríguez Alonso, Vila i Mazuecos.

UE Sant Andreu (1): Garcia Dalmases, Ramos, Medina, Calonge, Vidaña, Raya, García Martín, Manjón, Yera, Saez Palma i Molet.

Gol: 0-1 Molet (22′).

Àrbitre: Sr. Mas López (del. Vallès Occidental), ha amonestat Saez (60′) per les locals i Yera (3′) i Molet (89′) per les visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 12 de Preferent (Grup I), disputat al Poliesportiu Olympia.

Fotografia: Xavier Garcia

Més en

Només ha faltat encert (0-0)

Premsa20 d'agost de 2018

Nova temporada, noves il·lusions

Premsa18 d'agost de 2018

Acords d’entrades a 5€ per a socis

Premsa16 d'agost de 2018

Entrega fins al final i encert a la tanda de penals

Premsa12 d'agost de 2018