El Sant Andreu vol celebrar la Festa Major

El Sant Andreu rep aquest diumenge a la tarda (18:00h) el filial del Reus Deportiu al Narcís Sala. És el partit de la Festa Major i els andreuencs volen celebrar-la amb una victòria que consolidi la plaça de promoció d’ascens aconseguida la setmana passada i aspirar a continuar escalant posicions i agafar marge respecte els perseguidors. Les entrades per aquest duel només costaran un euro.

Últim partit de l’any al Narcís Sala. El Sant Andreu vol acabar el 2017 celebrant la Festa Major amb una victòria a l’estadi, un triomf que s’ha resistit molt en aquesta primera volta. Malgrat les dificultats, també en forma de lesions, l’equip de Mikel Azparren ha progressat i depèn de si mateix per menjar-se els torrons en zona de promoció d’ascens.

La victòria a l’últim minut contra L’Hospitalet va permetre que els andreuencs fessin un salt a la classificació. Ara el Sant Andreu és només a tres punts del segon classificat, i el marge a la classificació entre l’equip que va en segona posició i el desè és tan sols de sis punts.

El Reus ‘B’ va aconseguir l’ascens la temporada passada i és el desè classificat, però només té tres punts menys que el Sant Andreu. La setmana passada va trencar una ratxa de sis jornades sense guanyar i també aspira a jugar la promoció. A més, té jugadors de qualitat com Adri Arjona, que tornarà al Narcís Sala després de la seva excel·lent temporada passada vestint la quadribarrada.

Precedents

Es tracta d’un partit inèdit, ja que no s’ha jugat mai cap partit entre el Sant Andreu i el filial roig-i-negre.

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb la baixa de Dani Guerrero ni Óscar Muñoz, sancionat. Carroza és dubte.

UE SANT ANDREU – CF REUS DEPORTIU ‘B’

Competició: Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V)
Horari: diumenge 3 de desembre, a les 18:00h
Estadi: Narcís Sala
Arbitratge: David Garcia Rosel (del. Girona), assistit per Gerard Nierga Gelabert (Girona) i Albert Portés Cortell (Figueres)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS