Festa Major de gols (6-0)

El Sant Andreu es troba en un bon moment i ha derrotat per 6-0 al Reus B. D’aquesta manera els andreuencs s’han col·locat en la tercera posició de la classificació i han trencat la malastrugança dels darrers anys quan es jugava el partit que coincideix amb la Festa Major de Sant Andreu de Palomar. Elhadji, Josu, amb un doblet, Alfred, Juanma i Alberto han estat els encarregats de fer les dianes de la gran golejada quadribarrada.

La victòria en l’últim sospir en la passada jornada contra el CE Hospitalet ha donat una injecció de moral al Sant Andreu. El partit contra el CF Reus Deportiu B hipotèticament era complicat, ja que tan sols tres punts distanciaven els andreuencs dels reusencs. Però en el matx només hi ha hagut un dominador, l’equip quadribarrat. De fet, tot s’ha posat molt de cara pel conjunt entrenat per Mikel Azparren quan en el minut 11 Elhadji ha aprofitat un error d’un defensor rival, per controlar la pilota dins l’àrea i fer el primer gol de l’encontre. I tan sols uns instants més tard, de nou una pressió del davanter centre quadribarrat, ha obligat el porter visitant a fer un mal refús, que l’ha caçat Josu i ha marcat a porteria buida (13′).

El Sant Andreu ha estat l’amo  i senyor del partit. Ha tingut la possessió de pilota, ha arribat amb perill a l’àrea del Reus B i pràcticament no ha patit en defensa. Els visitants només ho han intentat amb xuts llunyans que han sortit desviats. Amb el resultat de 2-0 s’ha arribat al descans.

L’onze inicial. | UE Sant Andreu

A la represa s’ha vist el millor Sant Andreu de la temporada amb un segon temps espectacular. En una falta lateral penjada per David López, primer l’ha desviat un defensa rival i posteriorment Juanma, que ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa (51′) En el 55′ s’ha viscut el golàs del partit. Alfred ha fet una gran jugada individual, partint des de la banda esquerra, s’ha regatejat fins a tres jugadors i ha rematat creuat, inapel·lable per Sillero, el porter del Reus B. I poc després, Josu ha fet el segon gol en el seu compte particular. L’extrem quadribarrat ha aprofitat una gran centrada de Llamas, que ha rematat de cap des del punt de penal, i ha posat el 5-0 en el marcador (59′).

El conjunt de Mikel Azparren s’ha trobat molt còmode en el partit i ha continuat arribant amb molt de perill a l’àrea rival. Juanan ha tingut una gran ocasió per marcar, però Sillero l’ha evitat amb una bona intervenció. El sisè gol ha arribat en un córner i l’ha fet Alberto (74′), que ha entrat a la segona meitat substituint Víctor Alonso. En el darrer quart d’hora, el Sant Andreu s’ha dedicat a mantenir la possessió de pilota, mentre que el Reus B volia que s’acabés el matx al més aviat possible.

Nova victòria del Sant Andreu, per 6-0, que és la gran golejada andreuenca en el que s’ha disputat de lliga. Amb aquest triomf els quadribarrats pujen fins a la tercera posició a la classificació, a un punt del segon, el FC Ascó. Sens dubte l’equip de Mikel Azparren travessa un moment dolç, tant pel que fa al joc com als resultats. Fa vuit jornades que no perd  i és l’equip menys golejat de la categoria. D’aquí a dues setmanes es disputarà el darrer matx de la primera volta, a domicili contra la UE Figueres, i posteriorment serà l’aturada pel Nadal.

Fotografia: Jordi Cochran – UE Sant Andreu

FITXA TÈCNICA

UE Sant Andreu (6): Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, David López (Marc Montejo, 77′), Víctor Alonso (Alberto, 56′), Joel, Juanan, Alfred, Josu i Elhadji (Luismi, 64′).

CF Reus Deportiu ‘B’ (0): Sillero, Cholo, Guerrero, Marquez, Miranda, Miravent (Sergey, 55′), Arjona (roger, 70′), Oribe (Modest, 55′), Forgas, Marcel i Fabra.

Gols: 1-0 Elhadji (11′), 2-0 Josu (13′), 3-0 Juanma (51′), 4-0 Alfred (54′), 5-0 Josu (59′), 6-0 Alberto (74′).

Àrbitre: Sr. David Garcia (del. Girona) ha amonestat Juanma (34′) pels locals i Miravent (34′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 18 de la Tercera Divisió (Grup V), disputat al Narcís Sala.

RODA DE PREMSA MIKEL AZPARREN

RESUM DE BETEVÉ

ALTRES RESULTATS

FC Ascó 1-1 FC Santboià
UE Castelldefels 2-0 CF Pobla de Mafumet
UE Vilassar de Mar 1-1 CF Gavà
FC Vilafranca 4-1 CE Europa
UA Horta 2-2 CE Hospitalet
EC Granollers 0-3 UE Figueres
RCD Espanyol ‘B’ 3-0 FC Santfeliuenc
Cerdanyola del Vallès FC 0-0 Terrassa FC
CF Palamós 0-2 AE Prat

CLASSIFICACIÓ (J17)

FCF.cat

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS