Juanan renova fins el juny del 2019

Juanan Gallego (Sabadell, 23 d’agost de 1997) ha renovat el seu contracte amb la UE Sant Andreu fins el juny del 2019. El migcampista vallesà, que acabava contracte, continuarà vestint la quadribarrada la temporada vinent.

La direcció esportiva està molt satisfeta amb el rendiment de Juanan, que va pujar al primer equip la temporada passada després del seu pas pel Juvenil A. D’ençà d’aleshores, Juanan s’ha convertit en una peça clau pel Sant Andreu.

La seva polivalència li permet de jugar a les dues bandes de l’atac, i fins i tot ha estat un recurs com a lateral esquerre. A més, aquesta temporada ha començat a explotar la seva faceta golejadora, ja que acumula quatre gols a la lliga.

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS