Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Ambdós equips volen retornar al bon camí, després de no obtenir sensacions positives en les darreres jornades. Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic disputen com a visitants els seus difícils partits dissabte a la tarda. El conjunt entrenat per David Prats contra la UD Cornellà (18:00h), mentre que l’equip dirigit per Gerard Lucas s’enfrontarà al CF Argentona (17:00h). 

UD Cornellà – Juvenil A

Després d’encadenar tres derrotes consecutives i que en el darrer duel el club va impugnar el partit per alineació indeguda de la PD Santa Eulàlia, el Juvenil A li toca desplaçar-se a Cornellà per enfrontar-se a un rival complicat. El conjunt entrenat per David Prats li està costant recuperar el joc i bons resultats que va aconseguir, i a més contra els equips punters de la categoria. Tornar a guanyar serviria per allunyar-se de la zona de descens, que en les darreres jornades s’hi han apropat els andreuencs.

El rival d’aquesta jornada, la UD Cornellà, és setè a la classificació amb 21 punts. Tampoc travessa un bon moment perquè fa dos partits que no guanya. En les set jornades que ha diputat com a local ha aconseguit tres victòries, dos empats i dues derrotes. El duel d’aquest dissabte serà important pel Sant Andreu perquè s’enfronta a un equip que està millor classificat i que no vol perdre pistonada pel que fa als conjunts capdavanters.

CF Argentona – Sant Andreu Atlètic

Amb les dues darreres ensopegades, derrota contra l’AT Sant Pol i empat enfront del CF Besos Baron de Viver, el filial quadribarrat s’ha allunyat del liderat i ara és cinquè a tres punts del líder, el CE Europa B. El conjunt dirigit per Gerard Lucas ha entrat en una mala dinàmica de resultats, després d’haver encadenat anteriorment fins a vuit jornades sense perdre, sis de les quals van ser victòries andreuenques.

En canvi el rival del Sant Andreu Atlètic, el CF Argentona, arriba al partit en el seu millor moment. Suma sis matxs consecutius sense perdre, quatre dels quals han estat triomfs. Amb aquests bons resultats s’ha instal·lat a la part alta de la lliga, en vuitena posició, i amenaça d’atrapar al filial quadribarrat en la classificació, ja que només està tres punts per sobre. És un contrincant que es fa fort a casa amb dues victòries i tres empats en els sis duels disputats al Municipal d’Argentona. Serà un encontre complicat, però els quadribarrats necessiten guanyar per seguir lluitant pel liderat.

 

Fotografia: Patricia Bennassar.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS