Prèvia: Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Jornada complicada pels dos equips andreuencs. El Juvenil A rebrà a l’Estadio Miralbueno El Olivar al Narcís Sala aquest dissabte (16:30 h). Per altra banda el Sant Andreu Atlètic jugarà com a local contra el CP Sarrià el diumenge (18:45 h). Dos enfrontaments difícils, ja que el conjunt entrenat per David Prats pugnarà contra un rival de la part alta de la classificació, mentre que el filial ho farà enfront d’un rival que només té cinc punts de desavantatge envers l’equip dirigit per Gerard Lucas.

Juvenil A – Estadio Miralbueno El Olivar

El conjunt quadribarrat ha recuperat les bones sensacions després d’aconseguir una important victòria en la darrera jornada al camp del CF Damm, un rival directe en la lluita per eludir el descens. D’aquesta manera han trencat la mala dinàmica que duien, només havent sumat 4 punts dels 21 possibles. El Juvenil A ha de continuar amb la tònica de fer-se un equip fort a casa, on només ha perdut un cop en set les jornades disputades al Narcís Sala. Va ser contra el CA Gimnàstic de Tarragona (2-3). Aquesta estadística es posarà a prova perquè l’equip entrenat per David Prats rebrà l’Estadio Miralbueno El Olivar al Narcís Sala aquest dissabte (16:30 h).

Els aragonesos són la gran revelació de la categoria, ja que s’han instal·lat a la part alta de la lliga. Ocupen la quarta posició en la classificació. Tot i que actualment travessen el pitjor moment de la temporada perquè han sumat quatre punts dels dotze possibles, però en els dos darrers partits han estat capaços de guanyar al FC Girona i empatar contra el RCD Espanyol, dos equips que estan per sobre d’ells a la taula classificatòria. Serà un partit complicat pels andreuencs, que estan situats en l’onzena posició, tan sols tres punts per sobre del descens, que el marca el CF Lleida Esportiu Terraferma, i els quadribarrats volen sumar una nova victòria per allunyar-se.

Sant Andreu Atlètic – CP Sarrià

Després d’una setmana de descans es reprèn la competició al grup II de la Segona Catalana. El filial quadribarrat rep al CP Sarrià en el Narcís Sala aquest diumenge (18:45 h). Els andreuencs es troben immersos en una mala ratxa, ja que han perdut dos dels últims tres duels, i l’altre l’han empatat. Aquesta dinàmica els ha fet baixar fins a la setena posició de la classificació, amb 25 punts. Cal recordar que el Sant Andreu Atlètic ha arribat a ser líder de la categoria. Enfront tindrà com a rival el Sarrià, que li trepitja els talons als quadribarrats, ja que tan sols estan cinc punts per darrera.

El rival barceloní ha perdut en les darreres dues jornades contra el CE Europa B i CE Escola Futbol Mataró. El filial quadribarrat necessita sumar els tres punts per tornar a enganxar-se en la lluita per les posicions capdavanteres i sumar així la quarta victòria al Narcís Sala i la vuitena en general.

 

Fotografia: El jugador del Juvenil A, Montoya, en un instant del duel contra l’Estadio Miralbueno El Olivar de la primera volta. | Daniel Marzo

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS