Prèvia: Sabadell – Sant Andreu

El Sant Andreu visita aquest diumenge al migdia el CE Sabadell FC a l’Olympia (12:00h). Les quadribarrades i les arlequinades es troben a la zona mitjana-baixa de la classificació i travessen un moment irregular.

Nova revàlida pel Sant Andreu, que acumula tres derrotes consecutives i s’ha instal·lat en la irregularitat. Les andreuenques han caigut a la zona mitjana-baixa de la classificació de Preferent i se situen en dotzena posició amb tretze punts. L’equip quadribarrat acumula sis derrotes i només un triomf les últimes jornades.

Les rivals no tenen pas una situació més còmoda. El Sabadell és catorzè amb deu punts, però la setmana passada va aixecar el cap en derrotar el Sant Gabriel (2-3) i va esberlar una ratxa de sis jornades sense aconseguir els tres punts.

CE SABADELL FC – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 12 de Preferent (Grup I)
Horari: diumenge 3 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Poliesportiu Olympia
Arbitratge: Bernat Mas López (del. Vallès Occidental), assistit per Raül Ruiz Garcia (Vallès Occidental) i Maria Rodríguez Moya (Vallès Occidental)

Fotografia: Xavier Garcia

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS