El Sant Andreu es desplaça aquest diumenge a Figueres (12:00h) per a disputar l’últim partit de l’any i de la primera volta del campionat. L’equip de Mikel Azparren vol acabar el 2017 en posicions de promoció d’ascens i intentar assaltar la segona posició, en el cas que l’Ascó no guanyi a Sant Feliu de Llobregat.

Les últimes dues victòries han rellançat el Sant Andreu fins la tercera posició de la classificació. La golejada de fa dues setmanes contra el filial del Reus va espantar tots els fantasmes del Narcís Sala, on costava guanyar, i va permetre superar L’Hospitalet a la taula. Ara

El Sant Andreu ha crescut amb el pas dels partits i a mesura que ha recuperat efectius. La plaga de lesions al principi de la temporada va afegir dificultats als primers encontres, però l’excel·lent dinàmica a domicili, amb sis victòries i un empat, ha convertit l’equip d’Azparren en el segon millor visitant de la categoria. Tot això, sumat al bon treball defensiu de tota la plantilla.

El Figueres acabarà la primera volta en una posició còmoda al mig de la taula, però arriba a aquest partit després d’enllaçar dues victòries contundents contra l’Ascó i el Granollers. A Vilatenim, els empordanesos han sumat tres victòries en nou partits.

Precedents

La temporada passada els figueres van guanyar els dos enfrontaments contra el Sant Andreu. A Vilatenim van guanyar 3-1 i al Narcís Sala 0-1 en un partit de mal record pels quadribarrats. La temporada anterior, el Sant Andreu va guanyar a casa (1-0) i va empatar a l’Alt Empordà (2-2).

Baixes

El Sant Andreu no podrà comptar amb Dani Guerrero per lesió i Juanma per sanció. El Figueres no podrà comptar amb Dani Gómez per sanció.

UE FIGUERES – UE SANT ANDREU

Competició: Jornada 19 de la Tercera Divisió (Grup)
Horari: diumenge 17 de desembre, a les 12:00h
Estadi: Vilatenim
Arbitratge: Raúl Calle Martínez (del. Baix Llobregat), assistit per Jesús Martínez Navarro (Baix Llobregat) i Víctor Guerrero Garcia (Baix Llobregat)
Seguiment: @uesantandreu i Ràdio Trinijove

Fotografia: Judit Andreu – UESA

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS