Valuosa victòria del Juvenil A (1-2)

Important victòria del Juvenil A, que s’ha retrobat amb el triomf al camp del CF Damm (1-2). Els homes entrenats per David Prats es van posar 0-2 en el marcador, mitjançant les dianes de Guillem (30′) i Ferran (58′). Els locals van retallar distàncies amb el gol de Gaku (84′), però els andreuencs van mantenir-se forts en defensa i van sumar tres punts claus enfront d’un rival, que va per darrere en la classificació per poca distància, i que està en zona de descens. Els quadribarrats ocupen l’onzena posició, que certificaria la permanència a final de temporada.

El duel enfront del CF Damm era clau pels interessos del Sant Andreu. Ha estat el primer partit de la segona volta, i els andreuencs s’enfrontaven a un equip, que estava només tres punts per darrere a la classificació i que marcava el límit del descens. A més, la ratxa del conjunt entrenat per David Prats no era gaire bona perquè només havia guanyat un partit dels últims sis jugats, i el triomf havia estat per alineació indeguda del PD Santa Eulàlia.

El Sant Andreu, conscient de la importància del partit, ha sortit endollat des de l’inici amb diverses ocasions, que el porter local ha aturat. Guillem ha inaugurat el marcador amb un autèntic golàs des de fora l’àrea, que ha entrat per l’escaire (30′). S’ha arribat amb la victòria per 0-1 al descans.

A la represa el CF Damm ha sortit clarament a la recerca del gol de l’empat i Anglada ha xutat al pal, després d’una bona jugada individual (56′). En la següent acció de perill, Ferran ha fet el segon gol del Sant Andreu (58′). L’andreuenc ha aprofitat una errada de la defensa local en zona de creació, per robar la pilota i definir creuat de forma imparable. Els cervesers no s’han rendit, tot i que Sasot ha aturat un penal xutat pel jugador local, Àlex (76′). Gaku ha retallat distàncies en el marcador amb una falta lateral llunyana, que s’ha enverinat molt i la bola ha acabat entrant a la porteria quadribarrada sense que cap jugador arribés a impactar-la (84′). El resultat ja no s’ha mogut més i el Juvenil A s’ha endut tres valuosos punts en direcció al Narcís Sala.

Us deixem el vídeo amb el resum del partit fet pel CF Damm:

Fitxa tècnica

CF Damm (1): Pulido, Flavio, Carlos (Sergi, 68’), Alavedra, Llinares, Xavi, Patrice, Ricard (Aleix, 45’), Alex, Werick (Gaku, 62’), Anglada.

UE Sant Andreu (2): Sasot, Sergi, Alcoba, Montoya, Aleix, Guillem (Ferrer, 81’), Max, Puerto (Viver, 70’), Romera (Jairo, 90’), Ferran, Montero (Picón, 64’).

Gols: 0-1 Guillem (30’), 0-2 Ferran (58’), 1-2 Gaku (84’).

Àrbitre: Ha amonestat Alavedra (23’), Carlos (50’) pels locals i Guillem (19’), Sasot (77’), Max (89’) pels visitants.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 16 de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Municipal d’Horta de Barcelona.

 

Fotografia: Ignasi Cardó – CF Damm

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS