Victòria del Sant Andreu Atlètic i empat del Juvenil A

Tant el Juvenil A com el Sant Andreu Atlètic han sumat punts en la darrera jornada. Els primers van empatar contra l’Estadio Miralbueno El Olivar i els quadribarrats són els onzens classificats, quatre punts per sobre del descens. Per altra banda, el filial es va retrobar amb la victòria, enfront del CP Sarrià, i es troben en la quarta posició, a tres punts del líder.

Victòria del Sant Andreu Atlètic (2-1)

Després d’encadenar tres partits consecutius sense guanyar, el filial quadribarrat s’ha retrobat amb la victòria. Aquest triomf fa escalar posicions als andreuencs i actualment són els quarts classificats, a tres punts del líder, el CE Europa B. El duel enfront del CP Sarrià ha començat molt favorable al Sant Andreu Atlètic, ja que el conjunt dirigit per Gerard Lucas s’ha avançat aviat en el marcador amb el gol de Borja Ogayar (8′). A partir d’aquí els quadribarrats han dominat i sabent que ja havien fet gran part de la feina.

A la segona meitat el filial ha seguit buscant la porteria visitant i ha trobat premi amb la diana de David Llobet (63′). A partir d’aquest moment el Sant Andreu Atlètic s’ha dedicat a mantenir el resultat, però el CP Sarrià ha retallat distàncies amb el gol de Víctor Pérez. Els darrers minuts han estat frenètics, amb molts nervis i tensió en els dos equips. Els quadribarrats han acabat amb nou homes a causa de les expulsions per vermella directa de Xavier Fores (87′) i Antonio Valverde (89′). Tot i això, han estat capaços de mantenir el marcador favorable i fer que els tres punts es quedessin al Narcís Sala.

Fitxa tècnica

Sant Andreu Atlètic (2): Oscar Remon, Sergi Lobo, Sergio Franco, Marc Cervera (Javier Serrano, 63′), Ismael Sanchez (Antonio Valverde, 83′), Eric Ruiz, David Llobet (Javier Purroy, 83′), Gabriel Adarve, Daniel Aznar, Johan Otin (Marc, 63′) i Borja Ogayar.

CP Sarrià (1): Santiago Poal, Alberto Pérez, Marc Fernández (Víctor Lacambra, 83′), Víctor Pérez, Alvar Roselló, Albert Parra, Sergi Casadesús, Juan Bertholle (Néster Atienza, 63′), Alex Peman (Antoni Argudo, 83′), Ignacio Piola (Javier Salvador, 63′) i Lluís Viñas.

Gols: 1-0 Borga Ogayar (8′), 2-0 David Llobet (63′), 2-1 Víctor Pérez (70′).

Àrbitre: Sr. Santiago Molina (del. Maresme). Ha amonestat Daniel Aznar (8′), Marc Cervera (60′), David Llobet (65′), Javier Serrano (79′), Xavier Fores-vermella directa (87′), Daniel Aznar (87′), Antonio Valverde-vermella directa (89′) pels locals i Ignacio Viola (52′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 15 del Grup II de la Segona Catalana disputat al Narcís Sala.

Empat del Juvenil A (1-1)

L’equip entrenat per David Prats ha empatat 1-1 enfront de l’Estadio Miralbueno El Olivar, el conjunt revelació del Grup III Divisió d’Honor Juvenil. El Sant Andreu ha realitzat un bon partit. Els quadribarrats s’han avançat en el marcador amb la diana de Ferran.

A la segona meitat s’ha continuat amb el partit igualat. Els visitants han aconseguit empatar el matx en la recta final, quan el Juvenil A veia amb moltes possibilitats aconseguir els tres punts. Al final empat 1-1 i el Sant Andreu que és onzè a la classificació, amb 19 punts.

Fitxa tècnica

Juvenil A (1): Sasot, Sergi Martínez, Alcoba, Montoya, Aleix, Guillem Escarrabill, Max Espígol, Puerto, Romera, Ferran Jutglà i Montero.

Estadio Miralbueno El Olivar (1): Sanchez, Parra, Alberto, Suarez, Cardiel, Sofi, Alastuey, Wily, Raul, Lafuente i Jiménez.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 17 del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: UE Sant Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS