Catalunya juga demà a les 20:00h al Narcís Sala

La Selecció Catalana Amateur juga demà a les 20:00h al Narcís Sala el partit d’anada de la fase intermèdia de la XI Copa de les Regions UEFA. El rival és Castella i Lleó. L’entrada és gratuïta i animem a tothom a assistir-hi per a animar la nostra selecció.

Al matí, entre les 10:30h i les 12:00h, la selecció farà un entrenament a la gespa de l’estadi andreuenc. Serà l’única sessió prèvia al partit.

La UE Sant Andreu aporta tres jugadors a la convocatòria: José Segovia, Joan Noguera i Ton Alcover. La convocatòria la completen Javier Navarro i Manuel Raíllo (Europa), Xavi Ferrón (Figueres), Adrián Lledó, Sergio Castillo i Sergi Arranz (Horta), Fernando Velillas (L’Hospitalet), Aitor Lario i Gerard Puigoriol (Prat), David Cárdenas (Santboià), Nils Puchades, David López i Carlos Guzmán (Terrassa), Miguel Ángel Ramos (Vilafranca) i Josep Maria Mateu (Vilassar de Mar).

Fotografia: FCF.cat

Més en

Presentació de la temporada 2018/2019

Premsa17 de juliol de 2018

Horari d’estiu de les oficines del Narcís Sala

Premsa13 de juliol de 2018

Luismi Gracia penja les botes i s’incorpora a l’estructura esportiva del Sant Andreu

Premsa11 de juliol de 2018

Acord de renovació amb Elhadji Baldeh

Premsa10 de juliol de 2018