Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Mala jornada pels equips andreuencs, que han perdut els partits contra rivals directes a la classificació. El Juvenil A ha estat derrotat pel CF Lleida Esportiu (0-2), mentre que el Sant Andreu Atlètic ha patit una desfeta amb el CD Masnou (2-3).

Derrota del Juvenil A (0-2)

El Juvenil A ha perdut contra el Lleida Esportiu al Narcís Sala. Els gols de Vicente i Gené han liquidat les opcions de l’equip de David Prats contra un rival directe per a evitar el descens. El partit ha començat molt favorable als interessos dels lleidatans, ja que Vicente ha marcat el primer gol en el minut 13. El Sant Andreu ha intentat reaccionar, però s’ha arribat amb el 0-1 en el descans.

A la represa, el Juvenil A ha estat el dominador del joc, però no ha aconseguit batre el porter rival. Quan faltaven 20 minuts pel final, Gené ha fet el segon gol pel Lleida, que ha sentenciat el partit. Amb aquest resultat els quadribarrats són onzens a la classificació amb 21 punts, dos per sobre del descens, que el marca el Lleida.

FITXA TÈCNICA

Juvenil A (0): Sasot, Espígol, Martínez (Viver, 77’), José De Souza (Montero, 77’), Diakhite (Pérez, 70’), Escarrabill, Jutglà, Montoya, Busquets (Torne, 59), Puerto i Peña.

Lleida Esportiu (2): Vidal, Martínez, Porte, Font, Vila (Verdes, 63’), Grifell, Vicente (Minuesa, 86’), López, Dueso (Bagayoko, 65’), Serediuc (Torres, 75’) i Gené.

Gols: 0-1 Vicente (13’), 0-2 Gené (69’).

Àrbitre: Sr. Sauleda Torrent (comitè català). Ha amonestat Vila (31’) i Gené (69’).

Incidències: partit corresponent a la Jornada 19 de la Divisió d’Honor Juvenil (Grup III), disputat al Narcís Sala.

Derrota del Sant Andreu Atlètic (2-3)

Era un partit important pel filial quadribarrat contra un rival directe en la zona alta, com és el CD Masnou. Els visitants s’han avançat aviat en el marcador amb el gol de Brahim (21′). La diana ha deixat estabornits els andreuencs, i el Masnou ha aprofitat per fer el segon mitjançant Alex (26′). Ja no s’ha mogut més el resultat durant la primera part.

Al segon temps el Sant Andreu Atlètic ha sortit endollat des del principi i amb la intenció d’empatar el matx, i ho ha aconseguit. Primer Eric Ruiz (51′) i després Sergio (61′) han igualat el duel a 2-2. El filial havia aconseguit remuntar i veia amb moltes possibilitats aconseguir el gol de la victòria, però ha estat el Masnou qui ha assestat el cop definititu amb la tercera diana a càrrec d’Hector (74′). En els últims minuts l’equip de Gerard Lucas ha intentat empatar de totes les maneres, però no ha pogut. Amb aquesta desfeta els quadribarrats són sisens a la classificació amb 31 punts, a cinc del líder, el CF Escola Esportiva Guineueta, que té pendent de jugar un partit.

FITXA TÈCNICA

Sant Andreu Atlètic (2): Adrià Escribano, Sergi Lobo, Javier Purroy, Marc Garcia, Marc Cervera, Eric Ruiz, Antonio Valverde, Borja Ogayar, David Llobet, Gabriel Adarve i Sergio Franco.

CD Masnou (3): Sergio Cano, Yassin El Hmidi, Carlos Osuna, Marc Lombardo, Marc Reyes, Jordi Gutierrez, Ouassime Essabahi, Hector Alcañiz, Alex Pompido, Sergio Mendoza i Brahim Barry.

Gols: 0-1 Brahim Barry (21′), 0-2 Alex Pompido (26′), 1-2 Eric Ruiz (51′), 2-2 Sergio Franco (61′), 2-3 Hector Alcañiz (74′).

Àrbitre: Sr. Oriol Parcerisa Grau (del. Bages). Ha amonestat Antonio Valverde (11′), Gabriel Adarve (14′), Marc Garcia (55′), Marc Cervera (58′), Javier Purroy (68′), Eric Ruiz (68′) pels locals i Carlos Osuna (6′), Hector Alcañiz (40′), Sergio Mendoza (64′), Brahim Barry (68′), Rube Cano (68′) pels visitants.

Incidències: partit corresponent a la Jornada 17 de la Segona Catalana Grup II disputat al Narcís Sala.

 

Fotografia: Arxiu – Lleida Esportiu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS